AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 30 martie 2013

poate la iarna.......
La cit de obsedat de pescuit esti tu mergi si la copca:lol:
- - - Actualizat - - -
La cit de obsedat de pescuit esti tu mergi si la copca:lol:
Zi si tu ca ai fost primul ,cu pacalelile , ca a fost o pacaleala in avans,de 1 aprilie:crazy:;)
- - - Actualizat - - -
Sau vrei acum titlul la crap si vi cu glume din astea.
In loc sa te bucuri ca l-ai batut pe nea Tomita tu te superi.
Sa vedem daca mai reusesti odata,eu cred ca a fost o intimplare,deci asteptam sa ne demonstrezi:D

Domnul Daniel vrea sa zica de fapt ca jucatorul cel mai bun din grupa (locul 1) a pierdut la unul mai slab cotat (locul 3 sau 4) , din motive discutabile (non-combat, accidentare, economisire resurse), astfel incat scorul la care a pierdut sa-l califice si pe el si pe amicul sau, in detrimentul jucatorului (locul 2) care a facut 2 victorii la locurile 3 si 4.
Daca vrei sa treci din grupa de 4 pe locul 2, te gandesti ca invingi 2 si te invinge unul. Dar daca sunt 3 jucatori cu cate 2 victorii, se califica primii 2 la setaveraj pentru meciurile dintre cei trei.

Aranjamentele sunt problema generala in sport, acolo unde exista miza...
Fii fara grija, Daniel este intr-o lupta continua cu el si castiga de fiecare data.

Emil.

PS Sper ca Daniel sa revina. Este o liniste nefireasca in salile unde nu joaca el. :)

indiferent ce „vrea sa spuna” domnul Daniel, jucatorul cel mai bun din grupa a ajuns acolo pentru ca i-a învins pe alții, nu pentru ca scrie pe tricoul lui ca e cel mai bun. iar domnii CEACARESCU și TOMA FLORIN era logic sa vrea sa câștige meciurile respective. doar nu s-au dus acolo cu g?ndul din start sa piarda meciurile numai ca sa fie domnul Daniel mulțumit...? daca stam bine sa ne g?ndim, e o lipsa de respect fața de ei sa spui ca nu e ceva în regula daca l-au învins pe domnul ENCIU...necazul mare în povestea asta cu grupele este faptul ca cel care vrea sa câștige grupa sau un loc cât mai sus are de obicei mai mult decât un adversar...iar ceilalți când joaca între ei nu pot face în același timp zero puncte...

când participi la o competiție încerci sa dai ce ai mai bun și sa caștigi cât mai multe meciuri, iar daca nu reușești poți sa dai vina eventual pe ala care te-a învins în meciul direct și numai dupa acel meci.

(nu mai lipsește mult și vom da vina pe Olanda daca vor pierde cumva meciul cu Ungaria. Dar ce vina au bieții olandezi ca ne-au batut de ne-au mers fulgii...?)

nu știu de ce am impresia ca-s prea multe coincidențe și ca asta-i de fapt „filosofia de viața a românilor”: când noua nu ne ies socotelile, sunt de vina alții pentru ca nu și-au facut treaba...

Organizatorii turneului, Lucian Bozga si Victor Foca, au stabilit ca o parte din incasarile turneului (500 lei) sa fie donate colegului prahovean Stefan Panaitescu, ca ajutor pentru dificila operatie a fetitei acestuia, precum si transferul sumei de 100 de lei in contul Amatur.

Back
Sus