AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi Cupa "Dupa alegeri" 22.11.2014

Din Mioveni, Stoica Mihai -la Amatori daca am loc, daca nu am loc optez pentru Open.

Chiru Sorin-open
Bogdan Marian-Ploiești-amatur
Panait Genu-Teisani-amatur

Openul e la un sfert din capacitate, Amatorii deja au depasit baremul. Poate se mai pot suplimenta locurile amatorilor.
...pana atunci mai adaug un nume pe lunga lista a amatorilor Cameniță Cristian--->București
...daca nu se mai suplimenteaza locurile la Amatori, pot sa trec la Open? vad ca sunt putini si am sanse mari sa termin in primii 16 :P

Openul e la un sfert din capacitate, Amatorii deja au depasit baremul. Poate se mai pot suplimenta locurile amatorilor.
...pana atunci mai adaug un nume pe lunga lista a amatorilor Cameniță Cristian--->București
...daca nu se mai suplimenteaza locurile la Amatori, pot sa trec la Open? vad ca sunt putini si am sanse mari sa termin in primii 16 :P
Sunt 2 variante ori sa suplimentam nr.de mese ori cei care nu au loc la amatur sa joace la open.Vedem care va fi nr. de inscrisi miercuri(probabil ca vor mai fi si retrageri) si atunci o sa hotaram si vom anunta.In principiu nu as vrea sa las pe nimeni pe afara.

Back
Sus