AmaTur: Turneu A Turneu A - Bistrița - 01 mar 2014

Felicitari domnului Andone Claudiu pentru evolutia de la Bistrița unde a reusit meciuri de senzatie in compania adversarilor de la open si numai plecarea spontana de la turneu l-a impiedicat sa cucereasca cele mai inalte pozitii.
Sper ca si de acum incolo o sa joace tot la open fiinca valoarea ii permite si este in continua ascensiune

Un turneu frumos, jucatori valorosi, organizare ireprosabila! Felicitari organizatorilor si participantilor!!!

Si as mai adauga eu la cele enuntate mai sus..
La noroc n-ai cum sa umbli,numai daca te rogi temeinic inainte de concurs,la forma in schimb am umblat,reactivand-o la momentul oportun,printr-un antrenament tematic facut la timp in sala impreuna,intre grupele inferioare si cele superioare,asa incat pana la urma a reesit un rezultat SPERAT.Felicitari pentru acest loc trei obtinut.De remarcat ca din cei 4 premianti la sectiunea amatori,3 dintre ei joaca pe rever(B.H.) cu materiale(exceptia fiind Iaru Horatiu).Oare sa asistam la asaltul materialistilor?
Doar doi! Moldovan Ovidiu are soft pe rever.

Desi am plecat dezamagit de la Bistrița,(de propria-mi evolutie)trebuie sa remarc ,calitatea acestui turneu ,organizarea si atmosfera creata, precum si spectaculozitatea unor partide atat la open cat si la amatori.Ma aliez domnului Crainic si remarc si eu saltul spectaculos al d-lui Andone de la amatori la open unde, cu un joc rafinat si elaborat a fost surpriza placuta a turneului.Sincer, nu stiu cum ar fi aratat clasamentul cu el si cu Rodica Sicoe ?!

Felicitari domnului Andone Claudiu pentru evolutia de la Bistrița unde a reusit meciuri de senzatie in compania adversarilor de la open si numai plecarea spontana de la turneu l-a impiedicat sa cucereasca cele mai inalte pozitii.
Sper ca si de acum incolo o sa joace tot la open fiinca valoarea ii permite si este in continua ascensiune

Sesizez o nuanta de ironie, dar o sa platesti pentru asta :D

Back
Sus