FlorinBN ET Membru personal 7 Mar 2016 #21 Reghin Amatori Kantor Imre-Zoltan Lupescu Nicolae Open Zidar Victor
FlorinBN ET Membru personal 7 Mar 2016 #24 Amatori Sicoe Ioan, Vana Florin, Radulescu Eugeniu - Turda Open Pop Cosmin - Turda Soos Dezso - Campia Turzii
Amatori Sicoe Ioan, Vana Florin, Radulescu Eugeniu - Turda Open Pop Cosmin - Turda Soos Dezso - Campia Turzii
G Gress organizator local 7 Mar 2016 #26 Din Reghin la amatori: Marian Calin Medve Mihai Biro Istvan Vajda Erno La open: Marian Florin Vita Istvan
Din Reghin la amatori: Marian Calin Medve Mihai Biro Istvan Vajda Erno La open: Marian Florin Vita Istvan
ARIA-TT organizator local 7 Mar 2016 #27 Amatori Pralea Marius - Botoșani Pralea Constantin - Alba Iulia
sciurca junior 7 Mar 2016 #28 Se inscriu urmatorii: Sarcani Andrei - Tg Mureș - amatori Ciurca Ovidiu - Tg Mureș - amatori Ciurca Sorin - Târnaveni - open Muntean Alin - Târnaveni - open
Se inscriu urmatorii: Sarcani Andrei - Tg Mureș - amatori Ciurca Ovidiu - Tg Mureș - amatori Ciurca Sorin - Târnaveni - open Muntean Alin - Târnaveni - open
D dorinmo senior 7 Mar 2016 #31 La open Polotca Stefan- Sangeorgiu de Padure La amatori Losonczi Denes- Sangeorgiu de Padure Raduly Ovidiu - Fantanele Trimis de pe al meu P8_Energy folosind Tapatalk
La open Polotca Stefan- Sangeorgiu de Padure La amatori Losonczi Denes- Sangeorgiu de Padure Raduly Ovidiu - Fantanele Trimis de pe al meu P8_Energy folosind Tapatalk
Pinzar Alin senior 7 Mar 2016 #33 Pinzar Alin amatori Suceava Rusti Cătălin open Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
Pinzar Alin amatori Suceava Rusti Cătălin open Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
Pinzar Alin senior 7 Mar 2016 #34 Corocaescu cristian amatori Suceava Morosan Vasile open Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
Corocaescu cristian amatori Suceava Morosan Vasile open Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
Pinzar Alin senior 7 Mar 2016 #35 Morosan Marian Lucic Corneliu Sofian Cornelia toti la amatori din Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
Morosan Marian Lucic Corneliu Sofian Cornelia toti la amatori din Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
FlorinBN ET Membru personal 7 Mar 2016 #36 FlorinBN a spus: Inscrieri Open - on 07-Mar-16 at 12:13:50 Click pentru a extinde... FlorinBN a spus: Inscrieri Amatori - on 07-Mar-16 at 12:23:01 Click pentru a extinde...
FlorinBN a spus: Inscrieri Open - on 07-Mar-16 at 12:13:50 Click pentru a extinde... FlorinBN a spus: Inscrieri Amatori - on 07-Mar-16 at 12:23:01 Click pentru a extinde...
T tycutz organizator tehnic 7 Mar 2016 #37 Zamblau Ionut, open, Cj Trimis de pe al meu GT-I9100 folosind Tapatalk
krisztalori organizator local 7 Mar 2016 #38 Lorincz Ferencz Attila, Csorbai Lorand, Kulcsar Lorand, Pall Jozsef Attila din Sanpaul la amatori!