C catalin M duceac senior 7 Mar 2016 #44 Duceac Catalin open Ultima editare de un moderator: 7 Mar 2016
S spaller senior 7 Mar 2016 #45 Din Nasaud la amatori; Spaller Tiberiu Singeorzan Traian Damian Vasile Ghioc Stefan Roman Ovidiu Nechiti Dumitru
Din Nasaud la amatori; Spaller Tiberiu Singeorzan Traian Damian Vasile Ghioc Stefan Roman Ovidiu Nechiti Dumitru
B barabassandor senior 7 Mar 2016 #46 Fazakas Attila,Barabas Sandor la open,Colcer Nicolae, Cotfas Gabriel, Campean Zoltan, Eigel Csaba la amatori din toplita
Fazakas Attila,Barabas Sandor la open,Colcer Nicolae, Cotfas Gabriel, Campean Zoltan, Eigel Csaba la amatori din toplita
M marin bada senior 7 Mar 2016 #48 Pinzar Alin a spus: Morosan Marian Lucic Corneliu Sofian Cornelia toti la amatori din Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Doamna Cornelia joaca tot cu iarba?
Pinzar Alin a spus: Morosan Marian Lucic Corneliu Sofian Cornelia toti la amatori din Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk Click pentru a extinde... Doamna Cornelia joaca tot cu iarba?
Calin Galban organizator local 7 Mar 2016 #49 Se înscrie: Galban Calin-Viseu-OPEN Iar la amatori tot din Viseu: Campean Ionuț Andreca Daniel Ticala sebastian Andreica iulian
Se înscrie: Galban Calin-Viseu-OPEN Iar la amatori tot din Viseu: Campean Ionuț Andreca Daniel Ticala sebastian Andreica iulian
D daviris 1953-2024 7 Mar 2016 #50 Pralea Constantin-Alba Iulia-amatori Pralea Marius-Botoșani-amatori
D daviris 1953-2024 7 Mar 2016 #52 daviris a spus: Pralea Constantin-Alba Iulia-amatori Pralea Marius-Botoșani-amatori Click pentru a extinde... Imi cer scuze.M-am grabit la inscriere fara sa verific listele.
daviris a spus: Pralea Constantin-Alba Iulia-amatori Pralea Marius-Botoșani-amatori Click pentru a extinde... Imi cer scuze.M-am grabit la inscriere fara sa verific listele.
Pinzar Alin senior 7 Mar 2016 #55 marin bada a spus: Doamna Cornelia joaca tot cu iarba? Click pentru a extinde... Ce rău esti ))) Se baga autocorectarea telefonului si chiar nu am observat Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
marin bada a spus: Doamna Cornelia joaca tot cu iarba? Click pentru a extinde... Ce rău esti ))) Se baga autocorectarea telefonului si chiar nu am observat Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
Pinzar Alin senior 7 Mar 2016 #56 Andronic Ioan amatori Suceava Trimis de pe al meu SM-G357FZ folosind Tapatalk
kereszteszoltan senior 7 Mar 2016 #60 Din Gheorgheni la amatori: Keresztes Zoltan Gyorfi Szabolcs Simon Robert Ultima editare: 7 Mar 2016