AmaTur: Turneu A Turneu A - Bistrița - 21 nov 2015

se retrage de la amatori gugles marius c-lung moldovenesc

- - - Actualizat - - -

super-tare.... eu nu m-am inscris la concurs pana nu am fost sigur ca pot ajunge. Apoi, dupa ce m-am inscris, am intrat pe locul 17 pe lista de asteptare. M-am retras de acolo, ca nu avea rost. Vad ca oamenii se inscriu fara stie daca chiar merg, doar sa ocupe un loc, apoi mai vad ei.

cred ca daca te inscrii din nou ai sanse sa intri pe lista

De obicei erau mai multi, te rog sa-mi spui până m?ine pe la amiază dacă se mai retrage cineva din Năsăud.

super-tare.... eu nu m-am inscris la concurs pana nu am fost sigur ca pot ajunge. Apoi, dupa ce m-am inscris, am intrat pe locul 17 pe lista de asteptare. M-am retras de acolo, ca nu avea rost. Vad ca oamenii se inscriu fara stie daca chiar merg, doar sa ocupe un loc, apoi mai vad ei.

cea mai tare chestie ar fi sa se retraga mai multi decat se inscriu

Inscrieri Open - on 20-Nov-15 at 08:23:58

1. Nemaciuc Mihai, Suceava - 67 - 35.29 - OLJ
...
48. Singeorzan Ioana, Bistrița - 3133 - 0 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Moldovan Liviu, Sighetu Marmatiei - - -
2. Carpaci Alexandru, Ludus - - -
3. Groza Florin, Cluj Napoca - - -
4. Cherhat Dumitru, Cluj Napoca - - -
5. Soos Dezso, Campia Turzii - - -

Inscrieri Amatori - on 20-Nov-15 at 08:24:28

1. Colesniuc Romeo, Botoșani - 126 - 18.94 - AW
...
112. Trifu Ioan, Bistrița - 3135 - 0 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Codrea Laurentiu, Ludus - - -
2. Ghit Ciprian, Bistrița - - -
3. Peta Octavian, Cluj Napoca - - -
4. Turdean Ionut, Bistrița - - -
5. Macovei Valentin, Vatra Dornei - - -
6. Sosdean Cosmin, Bistrița - - -
7. Pop Stefan, Bistrița - - -
8. Buga Raul, Viseu - - -
9. Ambrus Szilard, Ludus - - -

Ultima actualizare a listelor de inscrieri va fi la ora 18.00 dupa care locurile ramase libere in urma retragerilor/absentelor vor fi completate cu jucatori aflati la sala maine dimineata, in ordinea sosirii lor - daca va fi cazul.

Va reamintesc sistemul de joc:
Grupe inferioare de 4 (28 la amatori, 12 la open), cate 2 grupe pe o masa, se califica toti.
Grupe superioare de 4, cate 2 grupe pe o masa, se califica primii 2 (schemele de repartizare in grupe: 1846 A, 1423 O)
Eliminatorii de 56 pe tablou de 64 pentru Amatori, locurile 1 din grupele 1-8 au bye in primul tur, respectiv de 24 pe tablou de 32 pentru Open, locurile 1 din grupele 1-8 au bye.
Locurile 2 vor fi trase la sorti de catre un singur jucator, pentru operativitate.

Va multumim pentru interesul acordat acestui turneu si va asteptam ... pana la ora 09.15 max :thumbup:

Matei Dumitru - Deva - amatori
Dacă nu prind loc, treceti-ma la open

Back
Sus