Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pfffei,daca stiam ca nu vine Shuni faceam un efort sa ajung si eu!!! :wink:FlorinBN a spus:Pai am inteles ca Toth (Shuni) nu vine, asa ca poate ai ceva sanse ... :roll:
N-o fi incurcat Florin locurile 1-4 cu 5-8??Hades a spus:Ciudat tare clasamentul astaNu e ca de obicei...
La Brașov au fost 5 in grupa cu cite 9 victorii si 2 infringeri, evident ca unul dintre ei nu s-a calificat.ursuleanvasile a spus:incredibil dar adevarat:-o patesc a doua oara si tot la Bistrița cand cu 7 victorii in grupa nu ma calific , in timp ce in alte grupe se califica cu 5 victorii , ... n-am mai vazut 4 jucatori in aceiasi grupa cu 8 victorii , ... dar banuiesc ca au fost si meciuri aranjate...
Pentru cine nu-i cunoaste pe primii 4,podiumul chiar pare ciudat insa baietii au muuulti ani de tenis in spate.Luminita a spus:asta ma intrebam si eu rares...tare ciudat acest clasament...nu ma asteptam k Apian,Nistor si Iusan sa fie numai in primii 8...ma gandeam k ei vor ocupa podiumul...ciudat tare![]()