AmaTur: Turneu A Turneu A - Bistrița - 28 feb 2015

Florine, sa ma scuzati pentru cel de-al doilea off-topic pe care-l scriu aici in doar cateva ore. Tin insa sa te felicit pentru actul cu spirit "justitiar" pe care il intreprinzi in ce priveste listele de asteptare.
AmaTurul este in continua miscare, si totodata intr-o continua dezvoltare. Circuitul devine pe zi ce trece mai serios si mai respectat (sa contabilizam incet-incet numarul de retrageri din divizia A in favoarea participarii in AmaTur, retrageri respectate 100% pana in acesta moment!!). In acest sens, insa, si noi, participantii avem o datorie importanta pe langa cele din ziua concursului: seriozitatea inscrierilor, subliniata de N ori de Emi (Zosim1).
Respect!

Morosanu Vasile.Suceava,open
Subcinschi Sandu,Suceava.open

- - - Actualizat - - -

corectez Subcinski Alexandru,Suceava.open

Se inscriu la categoria amatori domnii:
Modarco Daniel - Ucraina;
Iovdi Gheorghe - Ucraina;
Costevici Vasile - Ucraina;
Rusin Iaroslav - Ucraina;
Maran Petru - Sighetu Marmatiei, Romania.

am si eu o intrebare ce se intampla cu circuitul asta amatur apar liste noi de asteptare uni chiar au avut probleme aparute in ziua de vineri si nu sunt acceptati dar alti joaca in divizia A si se inchid ochii ,,,unde se va ajunge intreb si eu ?????....nici macar la a doua retragere nu sa alcatuit lista

Ultima editare:
am si eu o intrebare ce se intampla cu circuitul asta amatur apar liste noi de asteptare uni chiar au avut probleme aparute in ziua de vineri si nu sunt acceptati dar alti joaca in divizia A si se inchid ochii ,,,unde se va ajunge intreb si eu ?????....nici macar la a doua retragere nu sa alcatuit lista

Imi permit sa va raspund eu la aceasta intrebare cu un fragment din postul de mai sus a lui Tokosp.
Citez." Circuitul devine pe zi ce trece mai serios si mai respectat".

Se pare ca respectul organizatorului creste proportional cu respectul participantiilor si invers,cu cat respectam mai mult participantul cu atat primim mai mult respect din partea participantiilor.Devizia anul acesta a multor organizatori cred ca este una nescrisa ,dar din ce in ce mai vizibila ."CALITATE in loc de CANTITATE".

Felicitari FLORINE.

Acelasi EMI

- daca va exista o lista de asteptare, jucatorii care s-au retras in ultima zi la turneele din 2014 (organizate la Bistrița si Dej) vor fi trecuti automat pe aceasta lista;

Avand in vedere ca deja exista liste de asteptare, de maine inscrierile continua in mod normal. Jucatorii care au indeplinit conditia de mai sus au fost trecuti la sfarsit.

Analizam posibilitatea de a incepe openul la ora 14, cu 8 grupe de cate 5, iar amatorii sa fie 20 de grupe de cate 6. Voi anunta cel tarziu joi dimineata (saptamana asta) dupa ce mai cer niste pareri.

Analizam posibilitatea de a incepe openul la ora 14, cu 8 grupe de cate 5, iar amatorii sa fie 20 de grupe de cate 6. Voi anunta cel tarziu joi dimineata (saptamana asta) dupa ce mai cer niste pareri.

Probabil nu te asteptai la avalansa asta de inscrieri :)
Alta solutie posibila ar fi sa faci grupe de patru jucatori,2x4x6=48 la Open si 2x4x14=112 la Amatori.Ai putea primi 40 de oameni in plus fara sa lungesti concursul exagerat. Am facut asa ceva in iarna la Fălticeni,se termina destul de repede,cam in 3h juma inferioarele,inca pe atat superioarele. Participantii au doua mari avantaje: toti joaca minim 6 meciuri (majoritatea in fond de asta vin,sa joace cat mai multe meciuri) iar openistii care vin impreuna cu amatorii in aceeasi masina nu trebuie sa astepte 4 ore pe banca.
Spor la treaba,stiu ca vei alege oricum o solutie OK

Ma simt nevoit sa protestez impotriva masurii eliminarii de pe liste a mea si a tuturor colegilor care s-au inscris cu buna credinta pe locuri eligibile si trecerea noastra pe listele de asteptare pentru motivul ca ne-am retras in ultima zi de la a participa la concursurile de la Dej si Bistrița. Consider ca aceasta masura este una fara precedent, este neregulamentara, subiectiv luata, fara a fi adusa la cunostinta AMATUR anticipat, neprincipiala si nu in ultimul rand discriminatorie si cu efect retroactiv. Ea ingradeste in mod nejustificat interesele legitime si drepturile membrilor AMATUR de a participa liber prin inscrierea la competitiile organizate sub aceasta sigla la timp pe locurile eligibile lucru inadmisibil. Organizatorii nu cunosc motivele care au determinat retragerea mea ori a celorlalti colegi de la o competitie si chiar daca le-ar cunoaste ele nu ar trebui sa faca obiectul vreunei analize atat timp cat retragerea si comunicarea acestui fapt pana la ora de … din seara dinaintea competitiei fara nicio penalizare a fost prevazuta prin chiar anuntul de concurs, aspect facil de verificat pentru oricine. Ii rog pe colegii organizatori sa revina la aceasta masura nedreapta pana cand nu va deveni un precedent nedorit si ireparabil care va servi de exemplu si pentru alti organizatori in a adopta alte seturi de masuri fara aducerea lor in prealabil la cunostinta celor carora li se adreseaza pentru a sti la ce riscuri se supun. Am vazut ca unii colegi apreciaza masura ca fiind una buna motivand ceva de genul ca AMATUR este intr-o continua miscare si dezvoltare …etc.. Le respect opinia insa, fara sa doresc sa intru in polemici inutile, marturisec ca nu o inteleg, iar prin prisma argumentelor aratate nici nu pot sa o insusesc. AMATUR trebuie sa fie intr-o continua dezvoltare insa consider ca este de datoria fiecaruia dintre noi sa contribuim dar si sa veghem ca aceasta sa fie una de tip constructiv nu obstructiv. Daca se doresc a fi aduse modificari cu privire la modul de desfasurare a competitiilor prin introducerea de noi reguli vizand admiterea, interzicerea ori limitarea dreptului de a participa la concursuri atunci aceste noi reguli sa fie implementate numai dupa o prealabila dezbatere publica iar ele sa fie luate in spiritul fairplay-ului si sa nu retroactiveze in timp.

Back
Sus