AmaTur: Turneu A TURNEU A - Botoșani 4 iunie

Tudose Petru - open
Vaculisteanu Ionut-Nicolae - amatori
Hi.Presupun ca suntei din Suceava(conteaza acest aspect la alcatuirea grupelor inferioare)

Pentru a va usura munca ar fi bine ca participanti sa fie localizati dupa clasamentul amatur astfel formarea grupelor vor fi realizate rapid si ficient .
Spor la treaba .

da - suceava
Am scris Ionut-Nicolae pt ca mai este un Vacululisteanu Ionut din Botoșani si taman de oras am uitat desi stiam ca e necesar

buna ziua!
am si eu o problema va rog daca se poaqte modifica numele localitatii la nr 24 vizitiu iulian PREUTESTI.
eu am scris corect numele la inscriere dar sa facut o mica eroare sper sa se rezolve??

Pentru a va usura munca ar fi bine ca participanti sa fie localizati dupa clasamentul amatur astfel formarea grupelor vor fi realizate rapid si ficient .
Spor la treaba .

Multumim mult pentru sugestie.Grupele vor fi realizate dupa clasamentul la zi din 01.06.2011.

buna ziua!
am si eu o problema va rog daca se poaqte modifica numele localitatii la nr 24 vizitiu iulian PREUTESTI.
eu am scris corect numele la inscriere dar sa facut o mica eroare sper sa se rezolve??

Buna ziua.Intr-adevar am facut o greseala pe care am corectat-o.Multumesc pentru ca m-ati facut atent.

Back
Sus