AmaTur: Turneu A Turneu A Botoșani - "Cupa MAXIM" Editia I - sambata 26 martie 2016 - O-A-I

Felicitari organizatorilor, un turneu foarte frumos intr-o atmosfera foarte buna, felicitari lui Cosmin pentru locul I la categoria Open, si nu in ultimul rand, felicitari lui Badaluta Marian pentru locul II, la cat mai multe cupe

Felicitari Dane(Chirap),un podium de bun augur pentru turneele viitoare!

Felicitari pentru podiumul prins, Dane ! Salutari acasa!:thumbup::wave:

A filmat cineva finala de la avansati? Nu de alta dar am fi vrut si noi sa vedem "antrenorul si elevul" !
Oricum sunt convins ca a fost un super meci! Felicitari lor!

A filmat cineva finala de la avansati? Nu de alta dar am fi vrut si noi sa vedem "antrenorul si elevul" !
Oricum sunt convins ca a fost un super meci! Felicitari lor!

A filmat cineva din sala cu telefonul dar era cu familia si evident ca faceau tot felul de comentarii.Nu cred ca acea filmare ajunge pe net.
Trebuie sa te dezamagesc,nu a fost un meci super spectaculos.A trebuit sa joc tactic,sa nu-i dau voi sa joace pe puctele lui forte.De as fi jucat deschis cu siguranta ca ar fi fost un meci frumos insa lucrurile s-ar fi complicat oarecum in ceea ce ma priveste.Cu alte cuvinte am jucat pentru rezultat...
Multumesc pentru cuvintele frumoase.

Si premierea:

Echipa botosaneana va multumeste pentru participare, speram ca v-ati simtit bine la Botoșani si va asteptam cu drag si la urmatoarele editii.
Multumim din suflet si celor ce ne-au sustinut si sprijinit la acest concurs: S.C. MAXIM CONSTRUCT S.R.L., S.C. ELSACO S.R.L., Directia Judeteana de tineret si sport, Asociatiei Judetene de Tenis de Masa si Firmei ANDRO GIR S.R.L..

Respect.

Back
Sus