Si eu te felicit Cataline! Excelent! Si nu ma surprinde ca te-ai clasat asa de bine. Bravo!Multumesc Tokosp pentru felicitari !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Si eu te felicit Cataline! Excelent! Si nu ma surprinde ca te-ai clasat asa de bine. Bravo!Multumesc Tokosp pentru felicitari !
Si eu sper, sa vedem cand si in ce format le primesc.Sper ca o sa reusiti sa postati filmuletele cu finalele la open/amatori. Felicitari pentru organizare!
pe aceasta cale ii multumim pentru ajutorul acordat la tabara de tenis, repet, multumesc Viva, multumesc George Durdun!
...
Am asistat la un meci intre Padurariu Costel si un baiat cu ochelari ( cred ca era din București ), in care Padurariu Costel a jucat extraordinar de bine, aducindu-l pe adversar la exasperare. Dar, mai apoi, adversarul lui si-a revenit din propria-i cenusa si a reusit sa cistige un meci ca si pierdut. Felicitari !
Te referi la condoleante? Felicitari pentru sucesul tau!cand o sa ai performantele mele atunci sa vorbesti. esti ridicol, sau esti un mare ofticat,te pupa nemuritorul.