AmaTur: Turneu A Turneu "A" Brașov "Cupa de la Poalele Tâmpei" 16 august 2014

Aducem+valoare ! Dumitra David
Badea Daniel
Lazaroiu Adrian-toti la Open. Multumim!

Emi TT, ofera si la acest turneu voucere pentru primii trei clasati atat la open cat si la amatori dupa cum urmeaza sau in valoare de:
Open
-300 lei...loc 1
-200 lei...loc 2
-100 lei...loc 3

Amatori
-200 lei....loc 1
-150 lei...loc 2
-100 lei...loc 3
Chiar daca se joaca si locurile 3-4 pentru voucere, cupele sunt aceleasi "loc 3", open si amatori.

Deasemenea, Emi, m-a rugat sa anunt si faptul ca reducerile de 15% ,anuntate la G Humorului, pentru cumparaturile online din magazinul său www.mesedetenis.ro raman valabile pana la data acestui turneu.

Tokos Pali, amator din Odorhei incearca sa fie cel de-al 100-lea inscris... :-)
De regula esti nr 1, acum te-ai lasat asteptat, oricum ma bucur (si cu asta raman) ca turneul manifesta interes general. Incerc sa fiu pe masura asteptarilor.

...... am actualizat lista,...am lasat putin neactualizat pentru ca urma sa se faca reactualizarea clasamentului general, dar se mai intarzie putin pentru ca se asteapta un clasament de la un turneu recent....asteptam, si dupa refac cu noul cls.

Apropo, ziceam de interes general :) si mi-am adus aminte de un mesaj al unui "consatean" care pune mult pret pe turneele din zona lui :)

...cuvantul NOI brasovenii m-a distrat cel mai tare:)...cred ca m-a inclus si pe mine:)
" Floarea " Ardealului trage spre Bistrița....nu realizeaza ce pierd...noi AW brasoveni si daca ar fi concurs la Brașov tot spre Topoloveni am "trage".....venim cu mare placere....

Back
Sus