Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am avut placerea sa joc cu Alex in tabara de la Brașov. Am facut niste meciuri frumoase, in care cistigatorul a fost decis doar de noroc. Mi-a placut mult comportamentul lui. Sper ca ceea ce a invatat in tabara, ii va folosi sa creasca in joc.eu vreau doar atât sa adaug, iar cine îl cunoaște știe despre ce vorbesc:
BRAVO, ALEX NECHITA!!!
pacat ca, dupa cum îl cunosc eu, se va ține mai mult de școala decât de tenis de masă...![]()
Portofelul s-a gasit sub scaunul unde era geanta.am auzit si de un portofel pierdut stiti cumva daca sa gasit !!?/
daca aceste pierderi in gilimele sunt simple confuzii din cauza oboselii a grabei sau a neatentiei ete de anteles dar daca sunt chiar lucruri furate sa o spunem pe sleau este de-a dreptul revoltator si vinovatii trebuie adusi in fata noastra si a politiei daca reusiti sa ai indentificati !!
paleta si banii din husa paletei .... inca nu ....Portofelul s-a gasit sub scaunul unde era geanta.
Eu am fost in grafic .. vreo 20 ... Imagineaza-ti insa cate beri au ramas nebaute din cauza absentei taleSe termina mai repede dar sa intirziat cu servirea mesei din cauza ta ,apropo citi mici ai mincat![]()
A aparut tricoul, multumesc!...asteptam si paleta lui Alin
ca sa mai descrețesc puțin frunțile voi comenta ceva mai ”sarcastic”:
sa vedeți de acum încolo la turnee ca va fi plin de prosoape furate de pe la hoteluri...nu mai vin oamenii cu prosoapele lor, pentru ca e riscul prea mare :lol:
și daca tot veni vorba de prosoape (domnule Gogu, va rog încercați sa zâmbiți macar din colțul gurii), eu aș zice sa luați exemplul colegului Darie Aron (scuze daca greșesc la nume ceva): pentru mine a ramas ca o emblema în minte modul cum își poarta prosopul prins în spate la pantaloni, uneori chiar și când joaca...! și nici macar nu e prosop Buterfly :biggrin:
Turneul a fost pe 17 august 2013George Dospinescu, București - Amatori