AmaTur: Turneu A TURNEU "A" BRASOV OPEN SI AMATORI in 6 August 2011

Asa este Dragos,dar tre sa vorbim pe la colturi! De ce ?Mi-e teama ca sensibilizam tineretul!

Bravos. Felicitari tuturor. Ati fost la inaltime.
Adi Lazaoriu cu al lui anti .....a ajuns in varf ... Congrats. :)
Mitza tu .... bravo mah ... iti dau eu anti la sala pana te inveti cu el .. :)
Voicu .... traiasca "sfecla" :)
Brașovu' un loc 2 si un loc 3. Nu-i rau de loc!

Lulane ... asa tata .. cand ti-am zis eu ... tu nu ca Batman Batman :)
Cristi Rusu - forma buna de la Botoșani a tinut si la Brașov.
Alex C - pe podium oricum e bine
Durdune .. tu tata de tine ce zic .. zic doar atat .. Cupa bah .. unde e cupa :) :) .. prietenii stiu de ce.
Pe data viitoare.
Ionut

Multumim Mita ,reusita loc 2 si pozele foarte reusite .
Cel mai felicitat ai marele castigator Pandrea Vasile = La multi ani -inca este valabil !

Asa e nea Deny,marele castigator e maestrul nostru Vasile,care la anisorii lui e inca f tanar!!!!!Cupa i-o dedic lui,eu tin doar medalia(haha).Sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee.

Asa e nea Deny,marele castigator e maestrul nostru Vasile,care la anisorii lui e inca f tanar!!!!!Cupa i-o dedic lui,eu tin doar medalia(haha).Sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee.
Singura ipostaza pe care nu l-ai pus s-au prins ,cand adunam despartitoarele si mesele .ai pus poza cand erau stranse.

deci in miscare de glezna si frumusetile patriei,,, ,MULTUMIM BRASOV...,daca tata DOAMNE ,ne tine sanatosi.. vom raspunde cu drag si bucurie in decembrie la chemarea TURNEULUI FINAL...,iar pe nenea cu pozele,propun ca la acel turneu sa-l imbatam pentru merite deosebite....de la Alba Iulia un salut voios pentru toti cei ce fac miscare in Amatur,...LONG LIVE ROCK AND ROLL..

multumim organizatoriilor ptr. turneul organizat la copii...este un exemplu de a se copia la toate turnele care se va organiza,,,,calaculatoare esete un "microb" ptr.copii si ptr. noi turneul a fost foarte tare din toate concursurile la care am participat ...cu multi "rechini" placerea mea a fost de a participa alaturi de "rechini" pe calea aceasta le multumesc D-nilor de la DEVA....imi pare rau de D-nul TEMELEIE ,ptr.retragerea din concurs, am inteles din cauza "saunei" dar asta este.....sper sa ne revedem la turneul final....

Back
Sus