Desenul e groaznic dar sper sa va fie de folos.
Incerc sa pun o poza mai explicita dar vad ca nu merge desi sa incadreaza in dimensiune
Incerc sa pun o poza mai explicita dar vad ca nu merge desi sa incadreaza in dimensiune
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salut.Precizeaza te rog de ce ii inscrii la open ca sa-i faci munca mai usoara lui Vali.Mihai Pingpongistu a spus:As dori sa mai inscriu shi eu 2 bucuresteni la open:
Andreea Maciuca
Andrei Maciuca
MULTUMESC:*!!!
baboscs a spus:salutare prieteni!ca de cand nu am fost pe aicidar de data asta vin cu o noutate!din pacate eu nu pot sa particip la turneul din bucuresti,dar merge un coleg,din pacate o sa fie SINGUR din HUNEDOARA.sau macar asa stiu eu.deci sa contati pe el,e un jucator bun,aveti grija,ca poate aduce trofeul,si va face de rusine
aici sunt datelel lui:
din localitatea hunedoara mandru bogdan-ionel 16 ani la amatori
baboscs a spus:salutare prieteni!ca de cand nu am fost pe aicidar de data asta vin cu o noutate!din pacate eu nu pot sa particip la turneul din bucuresti,dar merge un coleg,din pacate o sa fie SINGUR din HUNEDOARA.sau macar asa stiu eu.deci sa contati pe el,e un jucator bun,aveti grija,ca poate aduce trofeul,si va face de rusine
aici sunt datelel lui:
din localitatea hunedoara mandru bogdan-ionel 16 ani la amatori