Turneu "A" București AMATouR-Chrotex

Cred ca s-a vazut destul de clar ca numarul de jucatori din grupe trebuie corelat cu nr de mese disponibil.

Au fost 10 grupe de 6 la Amatori si 6 de 6 la Open, deci numai in faza grupelor inferioare s-au jucat 240 de meciuri. Grupele s-au terminat in jur de ora 17 .... deci s-a jucat aproximativ 7 ore, media meciurilor fiind de aproximativ 4.3 meciuri / masa / ora.

In concluzie ar fi indicat ca pe viitor organizatorii sa aiba in vedere de la inceput acest fapt si cunoscand cat timp sala va fi disponibila sau luand in calcul o perioada maxima de 10-12 ore (dupa trecerea carora se joaca turca si nu tenis de masă) sa stabileasca care este numarul maxim de meciuri care se poate juca, iar sistemul de joc sa fie adaptat corespunzator.

valigti a spus:
Nu puteau fi facute sandvishuri special ptr. dvs. , in mod normal trebuiau cam 300 de bucati ... si ...
Eu zic ca ati fost bine primit si tinind cont ca ati fost singurul jucator care a jucat si la open si la amatori ... deci vi s-a indeplinit dorinta , nu stiu de ce sinteti nemultumit (sinteti primul nemultumit) , si la bar au fost sandvishuri , dar putine .
Practic ati jucat toata ziua ! care e baiul ? poate ca nu v-a suris sansa la masa si din acea cauza sinteti nemultumit.
Incercati sa priviti per ansamblu situatia nu neaparat din punctul dvs. de vedere .
Iar cu grupele .. nu puteau fi facute din 10 ca eram cel putin 12 si nu mai terminam decit luni .
Va asteptam cu drag la urmatorul turneu la București .
cele bune
la București n-as mai merge niciodata , motivele sunt si din afara tenisului.
greseala mea si a organizatorilor ca nu am jucat numai la amatori dupa cum m-am inscris ,
sansa la masa nu-mi poate surade la open , ca nu am valoare de open , si sunt pur amator.
dar sper sa ne intalnim la Galați si sa mai vorbim... daca m-or primi la amatori , ca la open imi piere chefu de tenis .

daca citeste domnu Filo pe aici , sa-mi dea o parere , daca nu ar fi corect sa joc macar un turneu la amatori , dupa care se vede daca avansez la open sau raman la amatori .

Back
Sus