AmaTur: Turneu A Turneu A București Top Tenis Arena 15 septembrie 2012

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
In primul rand " LA MULTI ANI TOP TENIS ARENA" un turneu reusit datorita muncii domnului Bodeanu si a echepei de rganizatori.
Domnu Emil cu cea mai mare placere va asteptam la Buzău si pe toti jucatorii pasionati, asta in caz ca gasim cel putin 10 mese bune.
Felicitari lui Norocel si jocului extraordinar care la facut sa urce din ce in ce mai sus pana pe locul 1. Pss sper sa jucam cel putin o finala ;))

Taticu` lui Nicolae Alexandru poate a gresit sau poate a facut-o intentionat, cert este ca nu a facut corect setaveraj-ul dintre mine -ON HO- si fiul lui...
Rog pe Dan Bodeanu sa verifice daca am dreptate. Asta este, nu se schimba nimic, eu sunt vinovat ca nu am verificat.
On Ho - Alexandru....3-0
On Ho - Gelu..............1-3
Alexandru - Gelu...........3-1
........Am picat pe 3, asa a fost sa fie.
Calculul tau este corect, din pacate nu pot verifica toate foile, verific doar la cerere.
Erori au mai fost dar sper ca nu cu intentie.La open cistigatorul unei grupe inf, a fost nr.2 in grupele superioare.nefiresc lucru care a modificat toata schema ulterioara.
Asa cum am vorbit si la sala, greseala imi apartine; era utila. totusi o atentionare din partea jucatorului.
In grupa inf.a lui TRAISTARIU;a fost nr.6 UTA... ;CARE A PLECAT;s-a pus 3-0 la toti ceilalti in grupa;S-A intors a jucat 1 meci cu T0TPAL dupa care a plecat din nou
Constat ca nu mai apare in clasamentul final;iar victoriile celorlalti au fost retrase. DE CE?
Prin retragerea unui participant inainte de incheierea grupelor, rezultatele acestuia sunt eliminate.
Am rectificat rezultatele lui Bogdan Raducan si ale lui Stafan Mosoia.

Ultima editare:
felicitari Noro....multumim organizatorilor....La multi ani Top Tenis Arena...multumim Dan pentru operativitate.

Felicitari Filimoane!
M-ai ciufulit, dar am ajuns la Brașov teafar.
Sper ca revansa sa fie cat mai aproape.
Bravo Norocel...dute la open...esti asteptat

- - - Actualizat - - -

Rusine lui Bogdan pt ca Norocel a luptat cu vata in urechi?

multumesc foarte mult pt apreciere si mi a facut placere sa joc cu tine si de abia astept sa ti ofer revansa.cat despre citatul cu rusinea este al unui neica nimeni care s a rugat in grupele inferioare de mine sa l las sa castige ca sa se califice si el.normal ca nu am facut asa ceva si nu o voi face indiferent de cine este persoana.asa ca rusinica gigi antispin alias neica nimeni
:D

domnule dinu gheorghe alias gigi spin ma vad nevoit sa am o interventie prima si ultima in ceea ce va prixeste pt ca nu meritati atentia mea,dar pt ca vad ca nu stiu ce aveti cu mine de va stau in gat si nu mai puteti inghiti[normal ca sunt cam mare]am sa va intreb de unde supararea? cumva ca pe la toate turneele v am ars?sau ca la turneul de la top arena desi eram calificat si aveam ultimul meci impreuna nu am vrut sa xi l ofer ca sa va puteti califica si dvs?mai degraba rusinica gigi antijoc cinstit ar trebui sa vi se spuna.oricum pt lumea tenisului de masa ramaneti aceelasi neica nimeni
.

Back
Sus