AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Vasile Marius-Călărași-amatori
Balan Ionel-Călărași-amatori
Mandru Ionut-Călărași-amatori

Conditiile anuntate raman valide si in cazul neinscrierii a 126 jucatori de categorie OPEN?!

Poate noi, ardelenii suntem mai grei la cap / la urechi. :)

Deci, intreb si eu, dupa ce am citit atent toate postarile din acest topic: (iar la cele nepostate n-avem cum sa ne referim...)
100%?
100%

Ultima editare:
Nu sunt sanse ca turneul sa se tina intr-o singura zi?

Din pacate nu.
Sala Viva Sport, dupa ultimele modificari nu poate dispune de mai mult de 12 mese in conditii de OPEN, iar inscrierile de pana acum sunt deja peste posibilitatile de organizare intr-o singura zi. Am analizat cu colegii organizatori mai multe variante si am stabilit varianta OPEN -DUMINICA, ce asigura dreptul de participare unui numar mult mai mare decat in varianta "totul sambata"
Ne cerem scuze OPENistilor care nu vor avea posibilitatea sa participe duminica, dar, credem ca intr-un viitor nu prea indepartat se vor gasi solutii convenabile care sa permita prezenta la turneele A+ pentru marea majoritate a amaturistilor.

Ultima editare:
Conditiile anuntate raman valide si in cazul neinscrierii a 126 jucatori de categorie OPEN?!

Turneul se va desfasura asa cum a fost anuntat in primul post. Aceasta permite participarea unui numar maxim de 72+126+126 =324 participanti. Chiar daca la una sau doua categorii nu va fi acoperita intreaga capacitate, vom pastra programul, eventualele mese libere le vom folosi pentru a mari fluenta jocurilor. In cazul turneului OPEN, daca se vor inscrie 80-100 de participanti, vom putea incheia turneul inainte de ora 17,00.
Pana acum s-au inscris 70+5 incepatori, 90 avansati si 49 OPEN isti si ne asteptam ca inscrierile sa se apropie de limita maxima anuntata.

Se pot înscrie la OPEN si cei care au jucat sâmbăta la Amatori si dacă da, cum se punctează?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Se pot înscrie la OPEN si cei care au jucat sâmbăta la Amatori si dacă da, cum se punctează?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daca nu ma insel regulamentul interzice dubla participare la acelasi concurs.

Ultima editare:
Back
Sus