gabriel1962
senior
O actualizare se poate domnule Dan ? Sa vedem cum stam si sa ne facem planuri de calatorie . Multumesc
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
O actualizare se poate domnule Dan ? Sa vedem cum stam si sa ne facem planuri de calatorie . Multumesc
Intrebare de incepator .
Daca nu am mai participat pana acum la vreun concurs Amatur ,cum ar trebui sa procedez pt. a ma inscrie la amatori spre ex.?
Pentru cei care vin in grup, pot sa stea la Vila Maria, langa Gara de Nord, 58 Ron patul in camera cu 4 paturi, fara Mic Dejun. Vila e OK, am mai stat acolo intr-o camera cu un pat.
Va salut d-le Lovin. Aveti cumva idee de vreun numar de telefon de la respectiva vila, numele proprietarului sau vreo persoana de contact pentru a sti si noi cu cine sa luam legatura in caz ca va fi necesar (acum sau in vreo alta imprejurare) ? Va multumesc frumos.
Din pacate nu stiu numele proprietarilor, este un cuplu tanar, pana in jur de 35 ani, e o afacere de familie, din cate mi-am dat seama. Cat am stat acolo, s-au cazat si persoane de alta cetatenie, am tras concluzia ca sunt seriosi. Sunt si alte tipuri de camere ( Ex: cu un pat - 85 RON, cu baie pe hol ), deci aveti de unde alege. Plus ca locatia e la vreo 3-400 m de Gara de Nord.La Vila Maria
Strada Institutul Medico Militar nr 9, Sector 1, București, 010919, România
Telefon: +40727527806
Intrebare de incepator .
Daca nu am mai participat pana acum la vreun concurs Amatur ,cum ar trebui sa procedez pt. a ma inscrie la amatori spre ex.?