AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
O actualizare se poate domnule Dan ? Sa vedem cum stam si sa ne facem planuri de calatorie . Multumesc

Intrebare de incepator .
Daca nu am mai participat pana acum la vreun concurs Amatur ,cum ar trebui sa procedez pt. a ma inscrie la amatori spre ex.?

Intrebare de incepator .
Daca nu am mai participat pana acum la vreun concurs Amatur ,cum ar trebui sa procedez pt. a ma inscrie la amatori spre ex.?

Va inscrieti aici pe forum trecand Nume Prenume Localitatea de unde sunteti si categoria la care vreti sa participati.

Pentru cei care vin in grup, pot sa stea la Vila Maria, langa Gara de Nord, 58 Ron patul in camera cu 4 paturi, fara Mic Dejun. Vila e OK, am mai stat acolo intr-o camera cu un pat.

Va salut d-le Lovin. Aveti cumva idee de vreun numar de telefon de la respectiva vila, numele proprietarului sau vreo persoana de contact pentru a sti si noi cu cine sa luam legatura in caz ca va fi necesar (acum sau in vreo alta imprejurare) ? Va multumesc frumos.

Va salut d-le Lovin. Aveti cumva idee de vreun numar de telefon de la respectiva vila, numele proprietarului sau vreo persoana de contact pentru a sti si noi cu cine sa luam legatura in caz ca va fi necesar (acum sau in vreo alta imprejurare) ? Va multumesc frumos.

La Vila Maria

Strada Institutul Medico Militar nr 9, Sector 1, București, 010919, România

Telefon: +40727527806

- - - Actualizat - - -

La Vila Maria

Strada Institutul Medico Militar nr 9, Sector 1, București, 010919, România

Telefon: +40727527806
Din pacate nu stiu numele proprietarilor, este un cuplu tanar, pana in jur de 35 ani, e o afacere de familie, din cate mi-am dat seama. Cat am stat acolo, s-au cazat si persoane de alta cetatenie, am tras concluzia ca sunt seriosi. Sunt si alte tipuri de camere ( Ex: cu un pat - 85 RON, cu baie pe hol ), deci aveti de unde alege. Plus ca locatia e la vreo 3-400 m de Gara de Nord.

Da , am vorbit acum pentru cazare , se pare ca acesta vila " La Vila Maria " este si ia foarte aproape de sala si am negociat un pret de 50 lei pers/noapte .
Sint disponibile 30 locuri , si chiar mai mult , in aceeasi vila mai sint si apartamente tot asa pentru 4 persoane si le cedeaza pentru acelasi pret de 50 lei / persoana .
Camerele sint de 4 paturi si majoritatea au baie propie . Nu ne pot ajuta cu micul dejun , in rest totul este ok , oameni seriosi , si va pot indruma pe fiecare sa ajungeti la adresa .
Datele de contact sint : La vila Maria , Strada Institutul Medico Militar nr 9, Sector 1, București,
Telefoane pentru rezervari : 0722 997 300 - Dl. Marica si 0727 527 806 - D-na Andreea .
Am specificat pentru rezervari - Pentru turneul de tenis de masă Top Tenis Arena ( Splaiul Independentei 319 )

Multumesc d-lui Lovin pentru "sursa" , nu stiam de dinsii , am fost si la hotel Yesterday cu care am mai colaborat , dar se pare ca pretul este de 100 lei/per. si nu stiu ce disponibilitate au pentru perioada 1-3 Aprilie , asa ca am renuntat la dinsii .

Ultima editare:
Se retrag : Chetronie Liviu, Tanu Mihai si Stamate Eduard din Tecuci.

- - - Actualizat - - -

Intrebare de incepator .

Back
Sus