AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Drumul spre casa unui prieten nu e niciodata prea lung. Voi veni atat ca vizitator(sambata) cat si ca jucator(duminica)...sau invers dupa adevarata mea valoare.. :)

Poate ar fi momentul si separarea Openului in 2 categori,cum s-a reusit la amatori cu incepatori si avansati,cred ca e timpul sa se faca aceasta separare a openistilorin MP 19-26 respectiv MP 26+.
ACESTE PROPUNERI AU MAI FOST .
Dar cred ca nu au fost analizate cu seriozitate si ar duce la o ATRACTIVITATE a participantilor.
Mai ales ca se v-a desfasura in zile diferite ar mai aparea 72 locuri de participare.
O PROVOCARE
Care ar merita incercata, va rog nu aruncati cu pietre.

Poate ar fi momentul si separarea Openului in 2 categori,cum s-a reusit la amatori cu incepatori si avansati,cred ca e timpul sa se faca aceasta separare a openistilorin MP 19-26 respectiv MP 26+.
ACESTE PROPUNERI AU MAI FOST .
Dar cred ca nu au fost analizate cu seriozitate si ar duce la o ATRACTIVITATE a participantilor.
Mai ales ca se v-a desfasura in zile diferite ar mai aparea 72 locuri de participare.
O PROVOCARE
Care ar merita incercata, va rog nu aruncati cu pietre.
Separarea Openului in doua categorii ar fi posibila in momentul in care ar fi admisi si jucatorii din divizia A, adaugandu-se sectiunea Master. Nu vad rostul altfel. Stima !

Back
Sus