AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Clasament INCEPATORI

1.
Mitrea Silviu - Navodari.jpg
Mitrea Silviu - Navodari
2.
Pribeagu Claudiu - Pitesti.jpg
Pribeagu Claudiu - Pitești
3 -- 4
Catana Claudiu - Bucuresti.jpg
Catana Claudiu - București
Orac Teodor - Ramnicu Valcea.jpg
Orac Teodor - Ramnicu Valcea
5 -- 8
Patrascu Traian - Lehliu Gara
Cristescu Cristian - București
Valcea Daniel - Pitești
Oancea Vasile - Buzău
9 -- 16
Sterian Laurentiu - Pitești
Firica Lucian - Constanța
Baceanu Constantin - Buzău
Popa Ion - Ploiești
Preda Nicolae - Curtea de Argeș
Stolearenco Igor - Galați
Retegan Cosmin - Plopeni
Anton Dragos - Focșani
17 -- 32
Rosioara Razvan - Alexandria
Burghelea Florin - Piatra Neamț
Demeny Zoltan - Brașov
Mureșan Ioan - Galați
Velcea Cristina - București
Gheorghe Florin - București
Oprea Ionela - Pitești
Pantelimon Andi - București
Panait Adrian - Brăila
Lovin Eusebiu - Comănești
Craciun David Mihai - București
Panait Constantin - Mizil
Boaca Danut - Buzău
Stanciu Viorel - Ploiești
Kis Istvan - Brașov
Milos Cristian - Alexandria
33 -- 34 1v gr.sup.
Visan Bogdan - Targoviște
Laic Mihai - Roman
35 -- 48 0v gr.sup.
Stancescu Sebastian - Ploiești
Plaiasu Ion - Plopeni
Movileanu Neculae - Brașov
Dima Nicu - București
Ileanu Bogdan - Targu Jiu
Coclea Ionel - Brăila
Lupescu Nicolae - Reghin
Franculescu Marius - Sinaia
Moraru Marius - București
Cristofor Razvan - Moinesti
Haralambescu Andrei - București
Dinescu Rares - Curtea de Argeș
Maksutovici Gelcu - Cluj Napoca
Socaci Marian - Brăila
49 -- 50 2v gr.inf.
Acriva Marian - Mizil
Rosca Sorin - București
51 -- 62 1v gr.inf.
Pralea Constantin - Alba Iulia
Hutanu Adrian - Slobozia
Ene Diana - Pitești
Belinsca Romeo - București
Barbu Silvia - București
Movileanu Adrian - Brașov
Acu Paul - București
Barca George - Pitești
Pruna George - Pitești
Zisu Cristian - București
Sursilov Constantin - București
Harabagiu Doru - București
63 -- 72 0v gr.inf.
Benko Paul - Babadag
Moise Viorel - Brăila
Pribeagu Sebastian - Pitești
Niculescu Marin - București
Leanca Delia - Pitești
Stefan Patrick - Brașov
Delimart Alexiana - Targoviște
Dima Alexia - Pitești
Constantin Sandu - București
Stancu Ana Maria - Pitești

Scuze Dane pt "nu imi place" de la grupele de 3,dar chiar imi place si sunt printre cei ce le si promovez la toate turneele mele ,dar cand le-am vazut am vrut sa dau "imi place" dar la volan si cu degetele mele a iesit rau.Scuze

Nu te crede nimeni.. stai in banca ta..

Marcel, Mihai, Vali si domnu' Bodeanu, felicitari pentru prima parte a turneului. Cei care din diferite motive n-am putut sa ajungem la concursul impartit in doua zile, cred ca numai acum ne dam seama din fata monitorului - stand in fotolii sau chiar gonind pe autostrada cu 180 cum zice ca :-) face Emi - cat de mare este efortul de organizare la care v-ati inhamat cu multa pasiune pentru ce inseamna acest circuit.
Analizele desigur le vom face cu totii dupa ce se va trage cortina (fiind o adevarata premiera la un turneu AmaTur mare cand cortina se trage cu aproape doua zile dupa startul competitiei). Speram sa nu intampinati nici maine probleme majore. In ce priveste cele mai putin insemnate din punctul de vedere al participantilor de rand, personal imi pare rau ca un turneu atat de important a trebuit sa arate multor organizatori adevarata insemnatate a problemelor create de absentii nemotivati. (Era nai bine ca sa nu avem dreptate cei care de o perioada buna luptam impotriva acestui fenomen :-) ...)
In final, permiteti-mi sa am si o rugaminte marunta, pentru ca cei interesati sa poata vedea mai bine detaliile din umbra (media potentiala a turneului, etc), va rog sa publicati cand aveti cateva minute lista reala a participantilor la avansati si incepatori. Daca la aceasta ultima categorie n-a fost niciun absent, ma gandesc ca va fi rapid, refacerea listei de la avansati sper ca nu va va rapi mai mult de 2-3 minute.

PS. In ce priveste problema legata de cererea domnului GigiSpin, m-am uitat un pic mai atent in regulament, si acesta specifica, asa cum se poate intelege din mesajul postat de Mihai, ca la turneele AmaTur participantii se pot inscrie la o singura categorie (si textul face referire speciala la turneele A+) - cea ce a expirat deja in cazul Dansului. M-am mirat un pic la cele scrise de Noro, dar o cheie de rezolvare se afla in postarea sa: In grupele inferioare ale turneelor, pot participa, jucand in afara concursului si nederanjand desfasurarea acestuia, si jucatori care nu se inscriu la turneu, neavand drept de joc in circuit, etc.

O seara/noapte buna si mult succes si colegilor openisti!

Mulțumim mult echipei ( domnului Bodeanu , lui Mihai, lui Vali ) pentru organizarea acestui turneu.
Echipa din Pitești s-a simtit minunat.
Sa aveti o seara plăcută!

Ultima editare:
Cu scuzele de rigoare, a intervenit o urgență și mă văd nevoit să mă retrag. Sper sa nu fi încurcat. ..Cristian Popa, București

Trimis de pe al meu SM-N915FY folosind Tapatalk

Sunt de acord cu participarea in afara concursului - chiar si numai in inferioare, achitand taxa de concurs. Pot fi admis , sau nu ?

Sunt de acord cu participarea in afara concursului - chiar si numai in inferioare, achitand taxa de concurs. Pot fi admis , sau nu ?

Va inscriem cu placere, in situatia in care numarul maxim de locuri rezervat turneului (126 de participanti) nu va fi acoperit

Back
Sus