AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Va salut. Va rog sa-mi comunicati daca primii 3 de sub linie de la Avansati poate sa se prezinte maine si sa se inscrie in eventualitatea retragerii a unor concurenti din liste?

Va salut. Va rog sa-mi comunicati daca primii 3 de sub linie de la Avansati poate sa se prezinte maine si sa se inscrie in eventualitatea retragerii a unor concurenti din liste?

Fiecare jucator lipsa va putea fi inlocuit cu o persoana prezenta in sala. Nu vom avea insa inscrieri peste limita stabilita,

Mai bine suna ca sa stabilesti cand si cum

Trimis de pe al meu GT-I9515 folosind Tapatalk

Inscriere

Inscriere

Vroiam sa stiu daca in caz de renuntare prioritate are ordinea din lista de asteptare

Buna seara, as dori sa ma puneti la INCEPATORI deoarece banuiesc ca este o greseala aparand la AVANSATI, multumesc frumos.

Buna seara : Am vazut ca inca sint pe lista de participare ma numesc Janosi Attila din Tg Mureș . Mam inscris la avansaci dar mam retras ieri am scris mesaj ca ma retrag . Va rog sa mi scrieti mesaj daca ieste gresala va multumesc .

S-a retras inainte de finalizarea listei Janos Atilla(pe care a-ti omis sa-l scoateti) si in mod normal ultimul din lista treb sa fie Salariu Adrian care era primul din lista de asteptare. O sa fie maine prezent

Din păcate trebuie să mă retrag - Șerban Bogdan - București - avansați

Gesendet von meinem X2_Soul mit Tapatalk

Parcurgand lista concurentilor, ne asteptam la un turneu supertare, la toate sectiunile. Si nu ne indoim ca va fi asa.
Asteptam cu mare interes desfasurarea "ostilitatilor".
Un turneu reusit va dorim, tuturor, concurenti si organizatori !

Back
Sus