Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
S-a strecurat o greseala la notarea rezultatelor, aparent: Banaru Ioan Andrei a invins in grupa de consolare pe Sinita Eugen (scorul a fost 3-1). Multumesc.
47. Brezae Vlad, București, 4006 - -
Dupa clasamentul fara cei 4 divizionari A se poate gasi un sistem de punctare dupa MP-ul protagonistilor in cazul in care se vrea !Bravo Vladut,intre doi divizionari este o performanta sa te califici in eliminatori.Bravo
P.S.Pacat ca nu se poate puncta aceasta categorie in Clasamentul Amatur ca ai fi facut o gramada de puncte.
Ma bucur tare mult ca i-am reintalnit la masa de joc si pe cei 3 "divizionari profesionisti" care sunt nimeni altii decat prietenii nostri din Amatur : Ales , Cristi si Boaca!
Rares
Frumos turneu,jucatori de mare valoare,jucatori pe care-i privesc cu mare placere jucind,mai ales la Open +.Sunt atitea aprecieri pozitive si ma intreb daca cei care le-au facut au jucat vreodata la una din mesele 23 sau 24(pica apa din instalatia de aer conditionat pe masa,aer irespirabil,caldura insuportabila etc),probabil nici nu stiu unde sunt situate in sala.Domnul Dan.....poate pe parcurs se rezolva,se schimba ceva.Cred ca toti care au jucat grupele superioare acolo sunt de acord cu mine.
Aveti dreptate, am renuntat la utilizarea meselor din sala mica la eliminatorii, chiar daca asta a insemnat o intarziere in programarea jocurilor.
Ce trebuie facut pentru a vizualiza si descarca pozele? Mie imi apare un site aiurea (postimg.cc) in care poza este foarte mica si nu se poate descarca la o rezolutie satisfăcătoare.