PaliHR
Coordonator Onorific
Dupa o sambata lunga, de obicei omul are de rostit mai multe felicitari:
Nica Ionut - ai meritat mai mult sa intri la sectiunea ?cei care isi duc acasa si diplome?

Felicitari tuturor celor premiati la ambele categorii.
In rest, ma alatur domnului Corneanu si doresc sa subliniez si eu sportivitatea din grupele in care am jucat.
Iar in ce priveste celalalt procent de 50% fara de care AmaTuRul n-ar exista, multumiri pentru efortul depus domnilor Bodeanu, multumiri Horia, Viva si Top Tenis, precum si tuturor celor implicati in organizare!!
Imi pare rau ca un blocaj de juma? de ora din traficul de sambata dimineata in care am fost prinsi la Voluntari ne-a impiedicat ca inainte de concurs sa aruncam o privire si la Top Tenis. Poate la urmatorul Aplus de la București veti face invers (cu openul la Viva) si astfel cei care venim de la distante mai mari vom putea cunoaste ambele sali din București.
Felicitari, Viva, pentru frumosul complex destinat sportului si tenisului de masa ? respectiv si pentru echipa pe care o aveti (nu numai pe plan sportiv).
Salutari la toti prietenii cu care am avut sansa sa luam parte impreuna la sarbatoarea de ieri, si spor la tot ce urmeaza in saptamanile ce vin. Hai AmaTuR!