AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ BUCURESTI VIva Sport Club 31 mai 2014

Dupa o sambata lunga, de obicei omul are de rostit mai multe felicitari:
Nica Ionut - ai meritat mai mult sa intri la sectiunea ?cei care isi duc acasa si diplome? :-) -; Ivan Sorin Ioan, colegul din superioare care de asemenea mi-a luat 3 seturi; iar pentru jocul prestat contra mea, pentru inca 8 combatanti (care au reusit sa-mi faca foarte placuta scurta sedere din București - personal am avut o singura partida mai usoara, in inferioare, in rest toate victoriile au fost muncite.).
Felicitari tuturor celor premiati la ambele categorii.

In rest, ma alatur domnului Corneanu si doresc sa subliniez si eu sportivitatea din grupele in care am jucat.

Iar in ce priveste celalalt procent de 50% fara de care AmaTuRul n-ar exista, multumiri pentru efortul depus domnilor Bodeanu, multumiri Horia, Viva si Top Tenis, precum si tuturor celor implicati in organizare!!

Imi pare rau ca un blocaj de juma? de ora din traficul de sambata dimineata in care am fost prinsi la Voluntari ne-a impiedicat ca inainte de concurs sa aruncam o privire si la Top Tenis. Poate la urmatorul Aplus de la București veti face invers (cu openul la Viva) si astfel cei care venim de la distante mai mari vom putea cunoaste ambele sali din București.

Felicitari, Viva, pentru frumosul complex destinat sportului si tenisului de masa ? respectiv si pentru echipa pe care o aveti (nu numai pe plan sportiv).

Salutari la toti prietenii cu care am avut sansa sa luam parte impreuna la sarbatoarea de ieri, si spor la tot ce urmeaza in saptamanile ce vin. Hai AmaTuR!

Vericule nu ai zis nimic ieri , LA MULTI ANI si sa te faci bine cat mai repede ca mai are nevoie AMATuRU de pinguini

La multi ani DANIELE Berov.Sa bei din cupele castigata beri fara numar.Beri care nu au numar.
Direct din Cupele catigate cu noi la Categoria Pinguini!!!

Va multumim foarte mult pentru ca ati fost alaturi de noi la accest turneu. Speram ca si voi v-ati simtit la fel de bine ca si noi.

Totodata dorim sa mulțumim : Dan Bodeanu , Vranceanu Minai , Vladoiu Gelu , Dutu Catalin , Stoinea Ioana , Mihai Bodeanu pentru ajutorul acordat in organizarea concursului, ajutor fara de care turneul nu s-ar fi putut desfasura atat de cursiv.

Si la acest concurs am ales sa organizam o tombola, deoarece, astfel am oferit sansa oricarui participant, indiferent de nivelul sau, sa castige unul din cadourile oferite de VivaSportShop.ro si AVstore .Sa nu uitam, ca pana la urma, concursurile din cadrul Amatur sunt destinate oricarui pasionat de tenis de masă, indiferent de varsta sau nivelul de joc, care doreste sa isi incerce fortele cu parteneri noi si chiar sa lege noi prietenii, cum se intampla deja de o vreme. Acceste turnee sunt posibile datorita tuturor participantiilor si nu doar celor 6-8 castigatorii care urca pe podium.

Premiile oferite de VivaSportShop ,13 Vouchere in valoare de 50 de lei si si 2 premii acordate de AVstore .

Cele 10 premii de la amatori au fost extrase de jucătorul lotului național de seniori Ovidiu Ionescu(Stiga) .
Cele 5 premii de la OPEN au fost extrase de Coroian George(Yasaka) componentul echipei Viva Sport

Va mulțumim si va mai așteptăm pe la noi !

Ultima editare:
Multumesc VivaSportShop pentru premiul acordat si anume un tricou de la Yasaka. Sa ne revedem sanatosi !

Petrov, ce bine este sa fi nascut de ziua copilului! Toata viata esti copil.:lol:

Vreau sa multumesc si eu organizatorilor , tuturor celor de la Viva Sport , sala arata foarte bine si m-a uimit schimbarea (eu nu mai vazusem sala de vre-o 2 luni ) !
Felicitari tuturor participantilor la acest turneu reusit si mai ales castigatorilor de la amatori si open ! Felicitari dl. Marin Puiu pentru locul I la amatori , cred ca sunt singurul care a castigat in fata dumneavoastra in acest turneu si acest lucru ma bucura nespus :)
Multumiri dl. Gelu pentru filmulete si lui Cristi M. pentru pozele superbe facute ! Sa ne revedem sanatosi la urmatoarele turnee din Amatur !

Domnule Mihai sunteti fair play, oricum se pare ca pe foaia de concurs nu a fost retinut scorul ci doar cine a castigat , domnul Bodeanu a mentionat ca unele scoruri le-a trecut 3-0 din oficiu asa ca nu este o problema , va multumesc ca ati scris pe forum scorul corect. Cu stima.

- - - Actualizat - - -

Multumesc VivaSportShop pentru premiul acordat , de maine beau cafea la filtru Philips din partea AVSTORE (si cu ajutorul mainii domnului Ovidiu Ionescu-Stiga) . Sa ne revedem cu bine si la urmatoarea editie! Sa auzim de bine !

Uneori cuvantul "multumesc"este prea putin spus pentru recunostinta care o avem fata de oamenii care te ajuta,te sustin si mai ales care te vor langa ei.Respect organizatorilor ca nu m-au omis si prietenilor din grupa mea inferioara care au ales sa faca un surplus de efort si sa trateze meciurile mele din afara concursului cu aceeasi seriozitate.De asemeni,un deosebit sentiment de stima lui R.Marinescu pentru modul onest care a tratat situatia mea.Pe scurt,multumesc Amatur,ne revedem cuRand !

A filmat cineva finala de la categoria amatori ?
Ar fi pacat sa nu se pastreze succesul unuia dintre cei mai fairplay jucatori din Amatur la un turneu important.

Felicitari ptr buna organizare!.Speram sa ajungem si la urmatorul turneu organizat de Viva Sport,
dar cu rezultate mai bune din partea noastra!!.Echipa de Tenis din Oravita va ureaza tuturor succes pe mai departe!

Back
Sus