emipeter
senior
O clipa de tandrețeVezi atașament 10798
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
"Numarul de mese: 10 ( YASAKA ITTF + DONIC ITTF+BTY-ITTF ,KETLER+SPONETA)."
In Regulamentul Amatur nu se prevede calitatea meselor,de altfel nu este nici o competitie sub egida ITTF ,de aceea omologarea ITTF nu cred ca este necesara pt astfel de turnee.Omologarea ITTF este de fapt o taxa platita de catre producator catre ITTF si nici decum stampila de calitate a produsului.Dar in anuntul turneului este foarte clar mentionata denumirea meselor si fiecare participant stia lucrul acesta.De aceea comentarile acestea nu sunt bine venite si nici constructive.
Nu a mentionat nimeni ca In regulament sunt prevazute obligatoriu 12 mese si astfel este incalcat regulamentul.Imi cer scuze ca poluez acest topic dar la o analiza a ultimelor turnee din Amatur aproape la fiecare nu s-a respectat Regulamentul cu ceva.Deci nu stiu daca mai intereseaza pe cineva sa respecte ceva atata timp cat nu se i-au masuri de nici un fel.
EMI
Imi cer scuze ca nu ti-a placut paleta mea...
Joaca fiecare cu fetele care i se potrivesc cel mai bine. Mi-a facut placere sa joc cu tine, ai fost mai bun. Daca eram eu mai bun, as fi stiut sa te bat. Felicitari!
Felicitari lui Alin Stanciu pentru evolutia lui.A obtinut victorii la jucatori cu mare experienta(Corcoz,Cornel Dumitrescu).
foarte frumos din partea ta sa le scrii si numele celor fotografiati....totusi, curioasa coincidenta, pe toti ii cheama la fel, Emil Vasilescu!!
[/QU
LEGEA nr. 8/1996, Actualizata 2014, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imi da voie sa-mi protejez munca. Am facut din placere acest lucru. Cui nu-i place, asta e...