AmaTur: Turneu A Turneu A- Călărași-14 mai 2016.

Sferturi open
lukazs/ceacarescu-3-1

panea/iancu.g-0-3

tudorache/ionescu.b-1-3
toma/stanciu.a- 0-3

Ultima editare:
si salut si buna seara.un concurs ciudat la calarasi cu antrenori de mare valoare care sau comportat mai rau decat elevi,cu un sistem de organizare sub orice alt concurs si cu multe regrete.pa pa calarasi.

si salut si buna seara.un concurs ciudat la calarasi cu antrenori de mare valoare care sau comportat mai rau decat elevi,cu un sistem de organizare sub orice alt concurs si cu multe regrete.pa pa calarasi.

Finala la amatori intre jucătoare de divizie A si rezultate din doi in doi pe forum fara niciun scor cred ca au remarcat aceasta ediție de concurs.

Ultima editare:
i-mi place de tine Edy,...esti avid de a invata ... te intereseaza filmarile cu Lukasz ?!!!!!! eeeee...vrei numai spuma jocului sa vezi...!!!

- - - Actualizat - - -

vrei sa studiezi acasa ?!!!!!!

Am recunoscut ca a fost o greseala la asezarea locurilor doi pe tablou,fara intentie,in rest cred ca turneul a mers bine ca timp,conditiile au fost ok pt toti participantii! Am vazut ca multi au fost deranjati de jocul bun al copiilor de la Constanța,care au ridicat valoarea turneului!Domnul Filimon a avut un comportament decent dupa parerea mea!

Am verificat si eu acum,intr-adevar Dudescu Andreea a jucat cateva meciuri la divizia A,eu nu o cunosteam, a fost inscrisa de domnul Leolea la amatori...trebuia sa joace la open...Data viitoare o sa verificam mai atent copii de la Constanța!

Este o greseala pe care o putea face oricine. Eu recunosc ca daca eram in locul tau o comiteam si eu.

Cum a ajuns o jucatoare divizionara A sa joace la amatori?
Nu-ii conostea nimeni statutul si valoarea?
Dudesc Andrea are media 17,75 (medie de amatori). Daca era la primul concurs nu avea dreptul. Mai mult de atat, in clasament figureaza cu "AJ", si chiar daca vroia organizatorul sa o transfere la Open nu avea acest drept.

Aici este o mare lacuna in regulament,care ar trebui urgent rectificat !
Ori ce jucator/jucatoare legitimat nu ar trebui sa participe la amatori !
Indiferent de medie,acestia beneficiaza de un program de antrenament si indrumare !

Back
Sus