AmaTur: Turneu A Turneu A, Calarași - 15.07.2017 ANULAT!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Din cauza faptului ca, dupa expirarea perioadei de retrageri ,am fost sunat de mai multi participanti inscrisi la concurs,care mi-au comunicat ca nu mai pot fi prezenti maine, ma vad nevoit sa anulez concursul,cu scuzele de rigoare fata de cei carora le-am incurcat programul in acest weekend.Turneul o sa il reprogramez in alta perioada disponibila in calendar.O zi buna tuturor!

Ultima editare:
Si cei care se retrag telefonic trebuie să-i mentionezi aici. P?nă "joi" se marchează R1 si dupa orele 21 R2.

Adica, si cu 15 sau 16 participanti la categorie se pot face 3 gr inf de 5, 4 gr sup de 3 si tablou de 8

Din pacate inevitabilul s-a produs, noi cei din Tulcea (avand in vedere situatia), incercam sa prindem acum loc la un alt turneu organizat in apropierea noastra. Cert este ca odata cu anuntarea anularii acestui concurs, noi deja ne-am inscris in alta parte, ceea ce inseamna ca nu mai putem onora acest turneu chiar daca se anuleaza ANULAREA. Multumim de intelegere !

Din pacate inevitabilul s-a produs, noi cei din Tulcea (avand in vedere situatia), incercam sa prindem acum loc la un alt turneu organizat in apropierea noastra. Cert este ca odata cu anuntarea anularii acestui concurs, noi deja ne-am inscris in alta parte, ceea ce inseamna ca nu mai putem onora acest turneu chiar daca se anuleaza ANULAREA. Multumim de intelegere !

Scuze pentru situatia creata..multumesc pentru intelegere..decizia ramane definitiva!

Poate îl reprogramați peste două săptăm?ni, pe 29 că nu sunt turnee în zona noastră și vine David cu mare plăcere, m?ine din păcate nu puteam veni!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus