Am reusit sa imi revin cat de cat din oboseala acumulata in ultimele zile si imi permit sa fac cateva aprecieri,cu bune si cu rele despre turneul de anul acesta acesta.In primul rand vreau sa spun ca a fost un turneu greu,obositor din punct de vedere al organizatorului,dar a fost un risc asumat.Au fost unele probleme organizatorice,mesele de la VIVA au ajuns la 10.00,am reusit totusi sa incepem la 9.30 pe 8 mese,apoi lucrurile au intrat in normal.Au mai fost mici neplaceri cu lumina care batea la unele mese foarte rau,au existat si nemultumiri, dar inca nu suntem la stadiul sa avem conditii perfecte.Pentru toate aceste momente neplacute eu imi cer scuze participantilor si le multumesc pentru intelegere si pentru faptul ca au venit la Călărași.La anul promit ca incercam sa reducem cat putem aceste neajunsuri.Dupa cum vedeti am inceput cu minusurile turneului dar au fost mult mai multe lucruri bune la Călărași. Ma refer aici la cele doua turnee,care au fost foarte puternice ,cu meciuri disputate,pline de suspans.La amatori sistemul cu grupe superioare de 3 a mers bine dovada ca in jur de ora 19.00 turneul sa terminat.Au avut prestatii foarte bune,Panea,Dascalasu,Tomica.S,Stoica Iuri(o surpriza placuta)Dasoveanu,Zainescu,dar si tinerii nostrii Craciunica.A,Costache,Dinca Alex.In cele din urma a castigat Panea O,absolut meritat.La open au fost 24 de concurenti ,dar destul de buni,imi pare rau de Radu.C care a abandonat din motive medicale.Si aici au fost meciuri foarte tari in superioare de exemplu Doru a avut cu V.Boaca la2-2 , 8-5,9-7 dar a pierdut in cele din urma.Totusi zic eu ca in semifinale au ajuns cei mai buni jucatori ai turneului ,Sterea,Boaca,Durdun si Dumitra.Am vazut apoi cel mai bun Durdun din ultimul timp in meciul cu Sterea,a fost aproape dar nu a fost deajuns,valoarea si experienta au castigat.In cealalta semifinala a castigat Vali dar a muncit destul de mult.Referitor la finala Vali s-a straduit dar nu sa pus nici un moment problema castigatorului.Incepem sa ne intrebam cine il poate opri,totusi pe domnul Sterea.In final vreau sa multumesc firmei VIVA SPORT pentru ajutorul dat.Revin maine cu clasamentele.O seara buna!