Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mai stai putin sa joc si eu cu tine. Poate pe 20 august la VivaSport! La acest turneu imi mai trebuia o victorie si ne intalneam.Mai stau putin si sar gardul si la voi.
Nu e vorba de nici o rafuiala, doar faptul ca nu am jucat niciodata impreuna si sunt curios cum ar iesi un meci intre doi ierbari cu stiluri diferite. In plus, as avea si eu ceva de invatat de la un jucator care a venit de curand in Amatur si a reusit sa aiba rezultate foarte bune in timp scurt. Eu de 5 ani si jumatate si aproape de 150 de turnee participare si deabia ajung in primii 16. E clar ca la Buftea e cineva care are talent de antrenor ( sau distanta mica de București ).Aveti ceva rafuiala ???
Nu e vorba de nici o rafuiala, doar faptul ca nu am jucat niciodata impreuna si sunt curios cum ar iesi un meci intre doi ierbari cu stiluri diferite. In plus, as avea si eu ceva de invatat de la un jucator care a venit de curand in Amatur si a reusit sa aiba rezultate foarte bune in timp scurt. Eu de 5 ani si jumatate si aproape de 150 de turnee participare si deabia ajung in primii 16. E clar ca la Buftea e cineva care are talent de antrenor ( sau distanta mica de București ).
Nu e vorba de nici o rafuiala, doar faptul ca nu am jucat niciodata impreuna si sunt curios cum ar iesi un meci intre doi ierbari cu stiluri diferite. In plus, as avea si eu ceva de invatat de la un jucator care a venit de curand in Amatur si a reusit sa aiba rezultate foarte bune in timp scurt. Eu de 5 ani si jumatate si aproape de 150 de turnee participare si deabia ajung in primii 16. E clar ca la Buftea e cineva care are talent de antrenor ( sau distanta mica de București ).
Daca nu ataci cu Buzatu te face pe tacaneala,i am dat 3 2, iar lui Sencu un 3 0 curat.
3-0 lui Sencu curat. Corect
Livqche e istorie
Ai uitat c ai scos limba ca un caine n calduri la cate ti am scos, tata
Erai desfigurat
Mai tii minte ce ti am zis?
Ca data viitoare lucrurile vor sta altfel
Acum stiu stilul baiatu meu
La multi le am zis
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sunt curios dupa urmat intalnire la open ce o sa mai zici
Abia astept , baiatu meu
Sent from my iPhone using Tapatalk