AmaTur: Turneu A Turneu A ? Club Sportiv Tenis de Masă Târgoviște ?- ediția a II-a, 24.09.2016

Coane, eu unu imi cer scuze pentru neputintele mele, pentru handicapul pe care l detin , acela de a poci traiectoria mingiilor , probabil legile fizicii sunt cumva modificate la mine ( ai dracu astia cu democratia lor,au introdus niste coficienti noi in ecuatia balistica si nu mai misca mingea drept domnule, trage intr o parte, efectul Doppler sau ce nnaiba o fi ),deci coane te rog mult sa ma ierti eu is mai pocit, mai stramb;as vrea sa ti returnez cupele mele si medaliile pe care le am furat anii trecuti jucand cu yearba,zau asa.Imi e rusine, ma mustra constiinta, nu ma pot odihni linistit.Contacteaza ma sa ti dau cupele,le meriti coane.TU esti perfect!!!!

Eu cred ca atunci cand returnezi din topspin , vine cu efect invers, iar cand da sa cada , mingea mai sta un pic in aer datorita efectului, astfel imprimand o traiectorie de pishatul boului. Altfel nu mi explic.
:)))))))))))))
Aceeasi traiectorie am vazut o cand ma pish razand in hhhhohhhote

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eu cred ca atunci cand returnezi din topspin , vine cu efect invers, iar cand da sa cada , mingea mai sta un pic in aer datorita efectului, astfel imprimand o traiectorie de pishatul boului. Altfel nu mi explic.

Razi cam mult , coane.Mai mult decat trebuie.
Sa revenim la oile noastre.Toata treaba se scrie asha:
Y=X tan fi-gX2/2vo2cos2 fi;deci asta ar fi ecuatia traiectoriei mingiei,dupa legile fizicii,fi ar fi unghiul sub care arunca paleta mingea,vo-viteza initiala pe care o imprima paleta mingiei,g-acceleratia gravitationala,X,Y, coordonate cartziene.Unde e greseala si abaterea de la traiectorie,nene ??Lamureste ma si pe mine,traiti ar tie neamul,nu s asha tare la fizici din astea.

Domnule Sencu, va rog sa folositi un limbaj decent.

Sencule, pregateste ti presa de balotat iarba, iti vine mult material din Prahova , ai de lucru domnule:):D:p

De la o categorie inferioara vin si se inscriu la OPEN 3 prieteni: Buzatu Vasile, Ion Sebastian din Buftea si Cristache George din București!Sunt tare curios daca facem fata competitiei!

Iarba rea a Doljului,tu trebuia sa mai fii acolo!!!!!As veni si eu!!!!

- - - Actualizat - - -

Raducan e una dintre cele mai urate ierburi din amatur,ierbar de bambilici, joci cu peretele frate,dai si vine inapoi,nu i am ciupit nici un meci ultimele dati,nici cu softu nu mi a iesit nimic, reflecta tot frate,e belea omul.

- - - Actualizat - - -

Va doresc un concurs reusit si nu uitati un lucru:fair playul, bunul simt si prietenia sunt cele mai importante.Bafta si o sa va urmaresc cu interes.

Alex ai mai adus inca 2 ierbari, se supara Sencu si iar face p..i ????
In București, la Open, nu se plange nimeni de ierbari. Banuiesc ca datorita faptului ca respectivii chiar stiu jocul cu mingica. De aceea nu mai joc la Amatori ca m-am saturat de plangaciosi. Nu se aplica si in provincie ca openistii sa nu se planga de iarba!

- - - Actualizat - - -

Trebuia ? in loc de ! Scuze!

Back
Sus