Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
ROFL...juma de an s-a dezbatut aici pe forum ce masuri trebuiesc luate pt a reduce taxa de inscriere.Multi deja au uitat sau i-a durut la basca de discutii si acum iar se pune pe tapet problema mingilor de joc.Cu toate ideile trasnite aferente acestei teme.
s-ar putea lua lectii de unde s-a vazut ca se poate! Ma refer la turneul de la bistrita.
Eu cred ca nu fac bine nimanui aprecierile astea, si mie imi place cel mai mult sa joc la Bistrița dar asta nu inseamna ca ceilalti organizatori nu se straduiesc sa fie totul OK.
Fiecare turneu are avantajele si dezavantajele lui, in functie de conditiile oferite, priceperea organizatorilor si situatiile neprevazute care pot aparea.
La Bistrița avem o sala foarte buna, dar in care totusi este dificil sa ingramadesti mai mult de 130 de participanti. Avand in vedere ca sint destule turnee mai mari prin tara -care sint apreciate-, rezulta ca sint multi care stiu foarte bine ce este de facut inainte sa se inhame la a organiza un turneu.
Eu cred ca nu fac bine nimanui aprecierile astea, si mie imi place cel mai mult sa joc la Bistrița dar asta nu inseamna ca ceilalti organizatori nu se straduiesc sa fie totul OK.
Fiecare turneu are avantajele si dezavantajele lui, in functie de conditiile oferite, priceperea organizatorilor si situatiile neprevazute care pot aparea.
La Bistrița avem o sala foarte buna, dar in care totusi este dificil sa ingramadesti mai mult de 130 de participanti. Avand in vedere ca sint destule turnee mai mari prin tara -care sint apreciate-, rezulta ca sint multi care stiu foarte bine ce este de facut inainte sa se inhame la a organiza un turneu.
Puteti deschide un topic nou daca vreti sa vorbiti de detaliile organizarii unui concurs.Departe gandul de mine de a jigni pe cineva . Sunt de acord cu dumneavoastra. Dar sa privim si realist.Avem cu ce ne lauda .
---------- Post added 10.03.2012 at 20:29 ----------
Puteti deschide un topic nou daca vreti sa vorbiti de detaliile organizarii unui concurs.
SAU puteti organiza dumneavoastra un concurs la Vatra Dornei si sa il dati exemplu de buna practica.
Shuni si Mihai au intentii bune, se straduiesc sa iasa totul bine asa ca nu vad rostul insistentelor dumneavoastra.
corect !Apropo de mingi, scrieti pe ele: FURAT DE LA AMATUR-CLUJ! sa vedem cum le mai scot la joc prin alte locatii!