AmaTur: Turneu A TURNEU A Cluj-Napoca 2 martie 2013 open - amatur CUPA BT DIRECT - editia II

Clasament Open
1 - 4.
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Garduli Silviu - Cluj Napoca
Barabas Zoltan - Targu Mureș
Bauer Lajos - Targu Mureș
5 - 8.
Ciascai Alin - Baia Mare
Nascu Serban - Cluj Napoca
Frant Nicusor - Resita
Sipos Nandor - Targu Mureș
9 - 12.
Nistor Dorel - Bistrița
Pop Cosmin - Turda
Simion Boby - Cluj Napoca
Zbancu Leo - Deva
13 - 18 loc 3 gr.sup.
Maxim Valentin - Cluj Napoca
Iusan Mircea - Cluj Napoca
Hagatis Andrei - Vatra Dornei
Muntean Alin - Târnaveni
Corbu Sorin - Resita
Jozsa Zoltan - Odorheiu Secuiesc
19 - 24 loc 4 gr.sup.
Florescu Eleodor - Deva
Zidar Victor - Reghin
Crainic Adrian - Orastie
Varga Krisztina - Targu Mureș
Hudusan Andreea - Targu Mureș
Preuss Adrian - Cluj Napoca
25 - 2v gr.inf.
Ciupe Cristian - Zalău
26 - 31 1v gr.inf.
Apian Florin - Bistrița
Meszar Razvan - Arad
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Vitan Vasile - Târnaveni
Sorescu Deian - Resita
Barabas Boglarka - Targu Mureș
32 - 36 0v gr.inf.
Sipos Renata - Oradea
Zaroni Vlad - Hunedoara
Constantinescu Gabriel - Cluj Napoca
Parfenie Constantin - Resita
Csatlos Renata - Targu Mureș

Felicitari Domnului doctor Ciobanu Gabriel si multe aplauze si felicitari Gogu si Garduli...mereu tineti clujul sus la open.Ma bucur mult Gabi pt rezultat,si ai reusit o victorie mare impotriva partenerului tau de antrenament,stiu ca ti-ai dorit-o de mult timp....sa te bucuri de ea si sa ne auzim sanatosi si la Arad :-)
Am uitat sa il mentionez si pe Barabas...un jucator foarte talentat,sper sa ne intalnim si la masa de joc.

Felicitari, Gabi! Treci la Open! Stefan Rusu
- - - Actualizat - - -
Bravo finalistilor din Open! Puteam pune pariu pe voi, daca se gasea cineva contra. Va felicit! Succes in anii care vin! Stefan
- - - Actualizat - - -
Felicitari organizatorilor si indragostitilor de pingpong care au contribuit (in)direct la reusita acestui turneu!
UN SALUT AMICAL TUTUROR CELOR PREZENTI! MAI MULT SUCCES CELOR INFRANTI IERI! VIATA SI TENISUL DE MASA MERG MAI DEPATE, IAR PERSEVERENTII VOR AVEA CU SIGURANTA MOMENTUL LOR DE GLORIE. SANATATE TUTUROR! Stefan Rusu
Multumiri adresez inca odata d-lui DAN din TURDA care s-a straduit sa imortalizeze aspectele cele mai importante (si nu numai) din turneele Amatur! Ma onoreaza simpatia dvs. Stefan

Ultima editare:
Un mic popas in inima Ardealului Cluj... Un turneu frumos Multumiri organizatorilor!,,, Si TUTUROR CONCURENTILOR!!! :thumbup:

.......................................................................................................................................................................
Sper ca si la Turneul A+ de la Arad pe 23 Martie si fie si mai frumos!!! Va asteptam cu drag!!! :clap::clap:

Ultima editare:
Felicitari domnu Gogu si domnu Ciobanu pentru rezultatu obtinut. Bravoooo. Un turneu frumos si reusit din toate punctele de vedere. Intreadevar ca este nasol cand trebuie sa stai mai mult de o ora pe banca dupa ce ai terminat de jucat tenis pana sa astepti runda urmatoare. Asta depinde foarte mult si de organizatori de cum se misca. In rest a fost fain, si speram sa ne vedem la urmatoarele turnee.

Felicitari organizatorilor pentru organizarea unui turneu foarte reusit cu valori ridicate si meciuri spectaculoase si nu in ultimul rand felicitari domnului Ciobanu , se pare ca ultimele 2 turnee de la Cluj au fost castigate de 2 dorneni
Hai ai nostri!!!!

A fost un turneu frumos. Pronosticul meu initial a iesit in proportie de 50%. Adica : am mizat pe Garduli, dar a iesit Gogu. Felicitari Gabi ! Am mizat pe Gabi si a iesit ,,Doctoru ". Felicitari Gabi !... dar nu te supara ca-ti spun, dar daca mai joci la amatori, te desconsideri singur. Esti jucator de open 100%.
P.S. O propunere pentru organizatori : sa nu-l mai primiti niciodata la turnee pe LEO 33 , ca are ceva cu mine, tot timpul ma bate :D

Un concurs cu de toate ,felicitari tuturor ,HAI DORNA ,
Vreau sa salut pe aceasta cale pe toti cei care sau implicat la reusita acestui concurs; ORGANIZATORI ,PARTICIPANTI .FRUMOS si daca ati fost atenti si vremea a tinut cu oamenii buni.SA NE AUZIM SI SA NE VEDEM CU BINE CU DRAGOSTE SI SIMPATIE Marcu cel ce trage....... cu arcu.
P.S.am uitat sa va spun ca va astept cu drag la concursul de pe 16.03.2013 la VATRA DORNEI ptr. seniori si pe data de 17.03. 2013 pentru juniori .

Ultima editare:
Bravos Haka H(m)aka ptr mai mult decat onorantul loc 7 ! Urmeaza o perioada de antrenamente vartoase si apoi la Open cu tine + Bety !

Ma alatur si eu felicitarilor adresate de dorneni la adresa organizatorilor acestui concurs si promitem si cu alte ocazii ca v-om fi prezenti cu bucurie si entuziasm la concursurile viitoare pe care le veti organiza.Concursul de la amatori in faza eliminatoriilor a fost de o inalta incarcatura psihica mai ales pentru mine ,intalnind pe rand jucatori foarte valorosi precum Rusu Calin,Sakasi Raul(fata de care mi-am luat revansa de la concursul pe echipe, faza finala)si Beny Crinel ,care initial ma invisese in grupa inferioara cu 3-2.Multumesc pe aceasta cale si celor 2 sponsori ,firma ANDRO GIR -domnul Gelu Popescu si Bancii Transilvania pentru frumoasele premii acordate castigatorilor.

Felicitari Alexandra ptr merituosul loc 4 , intr-un clasament dominat de baieti !
Asta dovedeste ca poti sa faci fata oricarui reprezentant al sexului tare, in sala de sport, pe partia de schi si nu numai ..... !
Ma simt onorat ca te cunosc ! :)

Salut , Felicitari din partea mea domnului Apian, si tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment . Imi pare rau ca nu am putut sa ramin pana la sfarsitul competitiei , am luat batae de m-a durut spatele , motiv pentru care a trebuit sa ma retrag . Felicitari Ciabanu Gabriel
Gogu Gabriel ( de ma chema Gabriel poate eram si eu pe podium:). )

Felicitari celor doi "Gabi" pentru locul I!
Bravo Gabi Gogu,o victorie meritata in fata colegului Silviu!!
Bravo doctore,in ritmul asta saluti amatorii "din mers" si treci in "groapa cu lei" pana-n vara!!
Felicitari organizatorilor(Shuni si Mihai) pentru reusita turneului.CHAPEAU!
Felicitari tuturor iubitorilor de tenis de masă prezenti in numar foarte mare la Cluj!

Back
Sus