AmaTur: Turneu A Turneu A "Coloana Infinitului", Târgu Jiu - 25.03.2017

Florine , te rog o mică corectura: in eliminatorii Orac Teodor - Matei Dumitru scorul a fost 3-1 nu 3-0 pentru Orac. Te rog, pentru amorul propriu, sa pot dormi la noapte.
Ok. O sa modific. Dar maine cind ajung acasa....acum vizitez si eu Coloana Infinitului, Poarta sarutului, etc... Asa ca pina maine va doresc noapte buna...si ma bucur ca v-ati simtit bine la acest turneu.

Felicitari Cretu Marian desi s-a inscris ultimul a reusit un merituos loc 2. Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor la acest minunat turneu. Astazi Targu-Jiu a fost la inaltime prin modul de organizare si anume:
-mesele de joc, suprafata si lumina artificiala au fost excelente
-de foarte mult timp nu am mai intalnit atata omenie la un turneu asta constand in faptul ca am avut la dispozitie SI LA DISCRETIE apa plata, sucuri (coca-cola, fanta)
ciocolata si un foarte bun proaspat si gustos sandwich.
De aceea astazi Targu-Jiu a fost la inaltime si sper ca asa va ramane, voi revnei cu placere la prietenii mei (Sergiu, Radu Teica, Gatman Laurentiu, nea Piti)
Sa ne revedem sanatosi si voiosi!!!

Respect ��������������

Felicitari Cretu Marian desi s-a inscris ultimul a reusit un merituos loc 2. Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor la acest minunat turneu. Astazi Targu-Jiu a fost la inaltime prin modul de organizare si anume:
-mesele de joc, suprafata si lumina artificiala au fost excelente
-de foarte mult timp nu am mai intalnit atata omenie la un turneu asta constand in faptul ca am avut la dispozitie SI LA DISCRETIE apa plata, sucuri (coca-cola, fanta)
ciocolata si un foarte bun proaspat si gustos sandwich.
De aceea astazi Targu-Jiu a fost la inaltime si sper ca asa va ramane, voi revnei cu placere la prietenii mei (Sergiu, Radu Teica, Gatman Laurentiu, nea Piti)
Sa ne revedem sanatosi si voiosi!!!

Mulțumim Bogdan! Ești un prieten si un jucător bun!

Felicitari organizatorilor!
Felicitari castigatorilor!
Felicitari Cretu Marian!

Sala de joc a fost foarte buna ,cu mese foarte bune ,lumina artificiala excelenta .Participantii au primit din partea organizatorilor un sandwich foarte gustos ,sucuri ,ciocolate ,apa minerala sau plata .
Pe viitor ,daca este posibil,sa se utilizeze aceleasi mingi pe toate mesele .

Targu Jiu - 2017.03.25 [TABLE="class: tbl"]
[TR]
[TD]ID[/TD]
[TD]Nume si prenume[/TD]
[TD]Data[/TD]
[TD]Penalizare[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]595[/TD]
[TD="class: tdtur"]Dina Adrian - Targu Jiu[/TD]
[TD]2017.03.26[/TD]
[TD="class: tdabs"]
N.png
- N[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]594[/TD]
[TD="class: tdtur"]Anghelescu Dumitru - Targu Jiu[/TD]
[TD]2017.03.26[/TD]
N.png
- N[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]593[/TD]
[TD="class: tdtur"]Rosca Florin - Ramnicu Valcea[/TD]
[TD]2017.03.26[/TD]
R2.png
- R2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]592[/TD]
[TD="class: tdtur"]Doru Stefan - Craiova[/TD]
[TD]2017.03.26[/TD]
R2.png
- R2
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Frumos turneu,frumos concurs,frumosi concurenti ,frumoase gazde,frumos tenis jucat,frumoasa zi...felicitarile mele pentru conditiile excelente oferite concursului de tenis incepand cu sala superluminata si o podea excelenta de joc,pentru tratatia oferita de gazde cu apa,fanta,cola, sandwich si ciocolata pentru toata lumea din sala.Dragii mei prieteni din Tg.Jiu,tu Sergiule,tu Laurentiu,Tu Radule,Tu Piti ati fost niste gazde super si sa fie sanatosi domnii aceia minunati care v-au ajutat si va ajuta acolo si care sunt sponsorii vostri ,ai tenisului de masa din Tg.Jiu.Sa fie sanatosi acesti domni ce va ajuta financiar si sa va traiasca relatia asta cu ei multi multi ani pentru si mai multe turnee la voi in Tg Jiu la fel de frumoase si reusite ca cel de ieri.Deasemenea nu pot sa nu-l remarc pe Florin care a fost ca de obicei un deosebit.Va saluta prietenul vostru Nicu impreuna cu cei 8 severineni de-ai mei si va multumim pentru ziua frumoasa si tot ce ne-ati oferit

Ultima editare:
Nea Titi, sper ca a fost o.k. cu dormitul. Daca insa inca mai sunt probleme, poti sa te uiti linistit, am indraznit sa corectez, cu voia ulterioara a d-lui Toma. :)

Eu nu inteleg cum reusesti sa fii tot timpul peste tot. Esti ca argintul viu. Respecte !... si multumesc !

Clasament OPEN

1.
Toma Florin - Pitesti.jpg
Toma Florin - Pitești
2.
Catinean Vasile - Petrila.jpg
Catinean Vasile - Petrila
3 -- 4
Dondera Marius - Targu Jiu.jpg
Dondera Marius - Targu Jiu
Cruceru Sergiu - Targu Jiu.jpg
Cruceru Sergiu - Targu Jiu
5 -- 8
Teica Radu - Targu Jiu
Barbu Dan - Ramnicu Valcea
Raducan Bogdan - Craiova
Colda Dorin - Lupeni
9 -- 12 0v gr.sup.
Gheorghe Nicu - Drobeta Tr Severin
Gatman Laurentiu - Targu Jiu
Popescu Razvan - Targu Jiu
Thouzard Adrian - Drobeta Tr Severin
13 -- 2v gr.inf.
Chirea Laurentiu - Targu Jiu
14 -- 15 1v gr.inf.
Dumitru Lazar - Petrila
Draghici Dumitru - Drobeta Tr Severin
16 -- 17 0v gr.inf.
Androne Daniel - Petrila
Stancalie Doru - Craiova

Felicitari organizatorilor si castigatorilor. Imi pare rau ca nu am putut sa ajung la turneu "acasa"

Finala începători: Valcica Raul Gino - Coste Rafael

Finala începători: Valcica Raul Gino - Coste Rafael

Finala Avansati: Orac Teodor - Cretu Marian

Finala Avansati: Orac Teodor - Cretu Marian

Back
Sus