S silvinio organizator principal 26 Mar 2016 #21 Se inscrie la Amatori din Constanța, Balauca Daniel.Merci
Moise Viorel senior 26 Mar 2016 #22 Va rugam sa ne incrieti: Moise Viorel - Brăila - Amatori Coclea Ionel - Brăila - Amatori Gaitan Tiberiu - Brăila - Amatori Multumim
Va rugam sa ne incrieti: Moise Viorel - Brăila - Amatori Coclea Ionel - Brăila - Amatori Gaitan Tiberiu - Brăila - Amatori Multumim
Aurel Fratea Coordonator Onorific 29 Mar 2016 #29 Constanța - - Frătea Aurel - Open - Leolea Andrei - Open - Nicola Marian - Amatori - Solcan Florin - Amatori - Firica Lucian - Amatori - Nicula Florin - Amatori - Ilie Cristian - Amatori - Stan Catalin - Amatori - Rosoga Ana - Amatori
Constanța - - Frătea Aurel - Open - Leolea Andrei - Open - Nicola Marian - Amatori - Solcan Florin - Amatori - Firica Lucian - Amatori - Nicula Florin - Amatori - Ilie Cristian - Amatori - Stan Catalin - Amatori - Rosoga Ana - Amatori
lica george organizator local 31 Mar 2016 #34 Panaite Ionel-Mangalia Popescu Andrei-Constanța, ambii la amatori Ultima editare: 31 Mar 2016
Iulian Gherasim Echipa AmaTur 31 Mar 2016 #35 lica george a spus: Panaite Ionel-Mangalia Popescu Andrei-Constanța, ambii la amatori Click pentru a extinde... George, Panaite are mp 19.95, deci cred ca nu are cum la amatori
lica george a spus: Panaite Ionel-Mangalia Popescu Andrei-Constanța, ambii la amatori Click pentru a extinde... George, Panaite are mp 19.95, deci cred ca nu are cum la amatori
lica george organizator local 31 Mar 2016 #37 Iulian Gherasim a spus: George, Panaite are mp 19.95, deci cred ca nu are cum la amatori Click pentru a extinde... Asa este!... La OPEN cu el !
Iulian Gherasim a spus: George, Panaite are mp 19.95, deci cred ca nu are cum la amatori Click pentru a extinde... Asa este!... La OPEN cu el !