AmaTur: Turneu A Turneu A Constanța - 11 august 2012 - open + amatori

Buna, as avea si eu o rugaminte sau defapt un favor: sunt la mare si nu am paleta la mine si daca poate cineva sa-mi imprumute o paleta pt a participa si eu la acest turneu?

Ultima editare:
Cine mai doreste sa participe îl rog respectuos sa o faca pâna la orele 16.00,pentru a sti câte sandwisuri sa comand,câte ape sa cumpar.

Din pacate a intervenit ceva si nu mai pot ajunge. Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare, se retrage Radu Costica - Galați.

Am si eu o intrebare, nu exista posibilitatea ca turneul sa se transforme intr-unul B, nu? Intreb pentru ca nu mai stiu exact care este regulamentul in ceea ce priveste numarul de participanti, si ar fi neplacut sa avem o astfel de surpriza la venire
Multumesc

Am si eu o intrebare, nu exista posibilitatea ca turneul sa se transforme intr-unul B, nu? Intreb pentru ca nu mai stiu exact care este regulamentul in ceea ce priveste numarul de participanti, si ar fi neplacut sa avem o astfel de surpriza la venire
Multumesc
Nu va fi nici o surpriza,Va fi turneu - A ,se va juca open + amatori de la ora 09.30

Ma vad nevoit sa-mi cer scuze pt. retragerea lui Boaca Valentin ,deoarece nu a gasit nici un coleg cu care sa mearga la acest turneu.Inca odata.MII DE SCUZE

Imi cer scuze dar trebuie sa ma retrag...am fost pana la gara si are intarziere de 60 minute trenul si nici un loc...O zi frumoasa!

Back
Sus