A amedeo senior 14 Aug 2012 #82 viospin a spus: Inseamna ca n-ai vazut reverul lui Marius Constantinescu Click pentru a extinde... N-are cum... Vezi atașament 2670
viospin a spus: Inseamna ca n-ai vazut reverul lui Marius Constantinescu Click pentru a extinde... N-are cum... Vezi atașament 2670
ovidiu t senior 17 Aug 2012 #83 ovidiu t a spus: eu sunt proprietarul sau fostul proprietar daca gasim o varianta sa ajunga la Cluj ma revansez. multumesc! Click pentru a extinde... Domnule Fratea va multumesc pentru "comision"! Felicitari inca o data si pentru organizare! Cu respect, Ovidiu Tofeni, Cluj
ovidiu t a spus: eu sunt proprietarul sau fostul proprietar daca gasim o varianta sa ajunga la Cluj ma revansez. multumesc! Click pentru a extinde... Domnule Fratea va multumesc pentru "comision"! Felicitari inca o data si pentru organizare! Cu respect, Ovidiu Tofeni, Cluj
rodica sicoe senior 17 Aug 2012 #84 buna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc...
buna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc...
ovidiu t senior 17 Aug 2012 #85 rodica sicoe a spus: buna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc... Click pentru a extinde... Buna si felicitari pentru prestatia de la Open. Prosopul Dvs nu a ajuns la mine...
rodica sicoe a spus: buna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc... Click pentru a extinde... Buna si felicitari pentru prestatia de la Open. Prosopul Dvs nu a ajuns la mine...
Aurel Fratea Coordonator Onorific 18 Aug 2012 #86 rodica sicoe a spus: buna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc... Click pentru a extinde... La sala,cum am mai scris,s-a gasit numai un prosop de la Butterfly,?mi pare rau.
rodica sicoe a spus: buna ziua ...a fost un turneu reusit ....mi.am uitat un prosop DONIC - albastru....astept un raspuns....va multumesc... Click pentru a extinde... La sala,cum am mai scris,s-a gasit numai un prosop de la Butterfly,?mi pare rau.