Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Bafta si tie si lui BogdanLuminita a spus:Maritanu Luminita-Constanța
Tot din Constanța Bogdan Pavel
Si mai inscriu de la Deva pe Florescu Eleodor si Szakacs Bela.

Dom'Paul, un anumit individ, pe numele lui de scena, Corcoz CostinDragomir Paul a spus:Ashe cum ghini o spunea bunu' meu : " Tu-tzi papushi matii di ghiaur !!! " ... Pai bre da nu ziseshi ca ai mashina plina ??!!!..Alminteri mai graiam eu sheva ??!!!... Iaca di cum ma pui matalutza pi ginduri bre n'auzi bre !!! ... :lol:raducu a spus:Si eu mai am doua locuri in masina, asa ca, daca sunt doritori...( inclusiv din Brăila ), sunati-ma pe 0749286888.

, m-a indus in (t)eroare si nu a mai venit. Cum am aflat treaba asta abia azi, m-am grabit sa iti fac concurenta pe forum
, m-a indus in (t)eroare si nu a mai venit. Cum am aflat treaba asta abia azi, m-am grabit sa iti fac concurenta pe forum   , da' daca e problema mare atunci renunt si nu mai iau pe nimeni ( asta pt ca, oricum, nu s-a grabit nimeni sa ma sune
, da' daca e problema mare atunci renunt si nu mai iau pe nimeni ( asta pt ca, oricum, nu s-a grabit nimeni sa ma sune   )
   )