andu
junior
Vladu nicolae
doba vasile
dinicescu ion
pitesti amatori
V-ati inscris?
La c. de ag. nu se "tine"?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Vladu nicolae
doba vasile
dinicescu ion
pitesti amatori
V-ati inscris?
La c. de ag. nu se "tine"?
jucam cand nu poti veni tu la C.de AG. Te astept la CRAIOVA sa vi cu REMUS.
Vin si eu cu voi, o sa stau la ocazie pe "Craiovei" numai sa-mi spuneti cu aproximatie o ora si culoarea masinii.
Ia legatura cu don PROFESOR de recratie ca noi suntem deja cuplati anapoda.
Daca nu v-ati hotarat inca sa participati, cateva informatii suplimentare va pot convinge:
Invitati speciali ai turneului, Vasile Florea si Mihai Bobocica vor oferi participantilor cateva premii personalizate; in timpul grupelor inferioare vor face cateva meciuri demonstrative in compania amatorilor.
In faza grupelor vor participa si cativa juniori din Craiova.
Conditiile de joc sunt foarte bune, iluminatul, spatiul de joc fiind la cel mai inalt nivel.
Masa de pranz va fi servita la restaurantul complexului, situat la cateva zeci de metri de sala.
Organizatorii ne asteapta cu dorinta ca primul turneu Amatur la Craiova sa fie un succes care sa ne convinga sa revenim cu placere in Banie si la urmatoarele competitii.
As fi venit si eu, asteptam de multa vreme ca Bania sa sparga gheata!... dar a cazut cam "rau" aceasta editie inaugurala, tocmai de 1 Mai... cu siguranta data viitoare!