AmaTur: Turneu A TURNEU A "Cupa ARIA editia II " Sibiu 16.05.2015

Remarcabil clasarea seniorilor Vasile TARAU si Mircea POPA in 5-8 la valoatea turneului, BRAVO!

Asta pentru ca "l-am lasat" sa ma bata in inferioare, nea Deni. I-am vazut "potentialul ... verde" si am zis ca este pacat sa nu continue ... asa ca i-am facut culoar ...cum dealtfel si prietenului Nelutu Negrean, caruia i-am creat emotii, pentru prima data decand joc cu el, semn ca sunt pe drumul cel bun, dar mai am mult de lucrat.

Mai baieti, copilul asta va juca finala ! Am zis !
... Si aveti grija, este prietenul meu, sa nu care cumva sa ziceti ca nu v-am spus !

Asta pentru ca "l-am lasat" sa ma bata in inferioare, nea Deni. I-am vazut "potentialul ... verde" si am zis ca este pacat sa nu continue ... asa ca i-am facut culoar ...cum dealtfel si prietenului Nelutu Negrean, caruia i-am creat emotii, pentru prima data decand joc cu el, semn ca sunt pe drumul cel bun, dar mai am mult de lucrat.

Mai baieti, copilul asta va juca finala ! Am zis !
... Si aveti grija, este prietenul meu, sa nu care cumva sa ziceti ca nu v-am spus !

....daca ai juca ping-pong numai pe jumatate din maiestria cum faci poze....n-ai mai lasa nici o cale libera pt. agitatii 'astia" de amaturisti....si ai avea tot mai putini prieteni , te-am vedea numai prin finale ....hai ca e de bine si asa =

....daca ai juca ping-pong numai pe jumatate din maiestria cum faci poze....n-ai mai lasa nici o cale libera pt. agitatii 'astia" de amaturisti....si ai avea tot mai putini prieteni , te-am vedea numai prin finale ....hai ca e de bine si asa =

Ei, vezi prietene ? Ai mare dreptate ! Daca as juca tenis n-as mai avea timp de poze. Daca fac poze n-am timp de tenis. Si, apropos de finale, ai vazut ce putina lume mai ramane la finale, mai ales la open ? Ti se pare corect ? Si atunci de ce sa vreau sa joc finale, ca sa-mi pierd prietenii ?
Vorba sotiei: tu esti cel mai bun - nu batzi niciodata pe nimeni ! Ei, mai fac si eu greseli si mai fur cate 1-2 victorii intr-un turneu. Intotdeauna insa imi cer scuze !
Mi-a facut placere, domnule Popa ! Nu sunt singura victima a ierbarilor (de aceea am si comandat "iarba" pe care ai si testat-o) si nici nu ma plang ...
Sa auzim numai de bine !

Editia 2a de la AriaSport a fost,inainte de toate (vezi aici obisnuitele "aciditati" legate de ierbari sau condens!),un turneu al confirmarilor,iar cea mai importanta este cea conform careia Sibiul a lansat pe orbita amaturului TRIPLA!!!!!S-a confirmat inca o data ca tripleta AriaSport,Alex(Mureșanu) si Adonis(Filea),adica TRIPLE "A",sau mai pe romaneste,"TRIPLA",a devenit unul dintre cele mai reprezentative teamuri de organizatori de succes din Amatur,iar pentru asta nu am decat un cuvant:CHAPEAU!!!!!!!!In plan sportiv,iata,se confirma (A)saltul tinerei generatii de ping-pongisti din Târnaveni la portile Openului!
Felicitari "Razvanilor" celor doua categorii, Marinescu fiind de altfel pronosticat 100% ca invingator(dar nici Vladut nu a fost mai prejos,Bravo "copile"!),iar Lunca era la egalitate cu Stefan,Kaposta si Mihalescu(fara a pune in discutie condensul!) dar,pana la urma,s-a dovedit cel mai inspirat!Nu au lipsit nici "marile" surprize,adica eliminarile premature si neasteptate ale "Andreilor"(Balogh si Stefan),elemente pline de suspans care au "condimentat" in plus intrecerile si au intregit spectacolul sportiv de la Aria!Felicitari tuturor participantilor pentru contributia lor efectiva la realizarea unei atmosfere de concurs ireprosabile,dominate de sportivitate si fair-play!

Back
Sus