AmaTur: Turneu A+ TURNEU " A+ " Cupa Bacău TT - 6 iunie 2015

Dinspre București (respectiv Brăila), când se ajunge la McDonalds se face dreapta. Pentru sala de sport a Scolii nr. 10 (începători) se face dreapta când se ajunge in fata la Carrefour, iar pentru Sala Sporturilor (Avansați și Open) se face prima la stanga după Carrefour.

Coordonate GPS (from Google Earth):
Sala Sporturilor - 46?33?23,64? N si 26?55?05,30? E;
Scoala nr. 10 - 46?33?01,59? N si 26?54?54,82? E.

P.S.
La Scoala 10 s-ar ajunge mai ușor făcând, pe drumul dinspre București, prima dreapta înainte de cimitir, insă lipsind reperele am folosit ca baza de plecare pentru ambele sali McDonalds-ul care e mai usor de depistat in trafic pentru oricine nu a mai fost pana acum in Bacău.
Mulțumim mult dle Marcel

Buna ziua ,
Va rugam sa inscrieti in concurs ori la avansati -amatori ( preferabil ) , ori la open pe d-nul Ionita Valentin , Galați .

Cu multumiri

Se anunta un turneu valoric foarte ridicat, cel putin la nivelul avansatilor, unde am numarat la prima vedere, din totalul celor 120 inscrisi: 8 jucatori cu MP peste 17, 17 jucatori cu MP peste 16 si 11 jucatori cu MP peste 15, deci, in total 36 de jucatori cu MP peste 15 !!!

Ultima editare:
Se anunta un turneu valoric foarte ridicat, cel putin la nivelul avansatilor, unde am numarat la prima vedere, din totalul celor 120 inscrisi: 8 jucatori cu MP peste 17, 17 jucatori cu MP peste 16 si 11 jucatori cu MP peste 15, deci, in total 36 de jucatori cu MP peste 15 !!!

Dacă ținem cont de MP-urile celor mai buni 16 participanți la fiecare categorie, așa cum se calculează punctajul la Turneele A, mediile celor trei turnee A+ ar fi următoarele:
  • Open: MT=30,04;
  • Avansați: MT=17,05;
  • începători: MT=10,00.

Dacă ținem cont de MP-urile tuturor jucătorilor înscriși, mediile MP-urilor celor trei turnee A+ ar fi:
  • Open: MP[SUB]mediu[/SUB]=24,51;
  • Avansați: MP[SUB]mediu[/SUB]=13,33;
  • începători: MP[SUB]mediu[/SUB]=8,00.

Din Bacău Maximus Gabriel la avansati (amatori).

Recomand organizatorilor,modificarea datei limita de inscriere sau retragere,tinind cont ca sunt participanti care vin de la 300-400 km,majoritatea pleaca de vineri [si cazul meu].Cred ca ar fi bine sa se stie de joi seara lista participantilor.In situatia mea [poate mai sunt sunt si altii] care ma aflu la limita inferioara a numarului de participanti [60 la Open] as vrea sa stiu de joi seara daca mai plec vineri sau nu.

Back
Sus