AmaTur: Turneu A+ TURNEU " A+ " Cupa Bacău TT - 6 iunie 2015

Intrebare : iau organizatorii in calcul posibilitatea acceptarii tuturor inscrisilor la Open ( actuali si viitori ) si impartirea lor intre cele doua sali de joc ? Se configureaza urmatoarea situatie usor dezechilibrata cu o sala full ( Polivalenta ) si o sala cu circa 40-50 jucatori la 9 mese de joc ( incepatorii - sala de sport a Scolii nr 10 )...multumesc pentru raspuns !

Luam in calcul toate variantele cu o singura mentiune: nu vom sacrifica calitatea in dauna cantitatii.
Orice modificare va fi anuntata in timp util.

Birtalan Lazlo - Oradea - open
Birtalan R?bert - Oradea - open

Multumesc de raspuns...fara sa fiu acuzat de partinire pentru ca eu am fost rugat sa inscriu persoana respectiva pe liste ( nu o cunosc, spre regretul meu , deocamdata... ) , ar fi pacat ca cineva cu MP foarte apropiat de numarul 1 in Amatur sa nu poata juca deoarece...

Rectificare: Nu vom diminua calitatea in favoarea cantitatii.

Să știți că eram la tenis când am scris fraza pe telefon, pe fugă...și pe drumul spre casă mă rodea ceva într-un colț al minții.
Speram să ajung acasă și să am timp să corectez înainte să observe cineva cum m-am certat cu limba română. N-am avut norocul ăsta. :)
Așa să rămână, să-mi fie ?nvățătură de minte. :oops:

Din Botoșani Colesniuc Romeo si Aparaschivei Marcel - avansati: Robu Valentin - incepatori. Mult succes organizatorilor.

Se înscrie din Făgăraș la începători CIKY Cornel

se inscriu la avansati urmatorii: Serban Liviu (Onesti )
Dan Butacu (Bacău)
Leteanu Marius(Bacău)
Berila Radu (Bacău)

Cum mai stăm cu statisticile?

La exact 2 săptăm?ni de la demararea înscrierilor s-au ocupat 89,32% din locurile disponibile la cele 3 secțiuni: Open, Avansați, începători.
Mai specific, pe categorii:
  • Open:
121,67%; Excedent 21,67% :)
  • Avansați:
88,33%;​
  • începători:
55,56%.​

Hartă înscrieri pe județe:

Top 3 înscrieri:
1.Bacău - 31 înscriși;
2.Suceava - 28 înscriși;
3.Iași și Galați - 18 înscriși.