AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Brumărel", Comănești - 15.10.2016

Cu parere de rau se retrage Bubulac Cristi -amatori -probleme de sanatate (mama)... Succes tuturor participantilor!

Vreți Eusebiu sa aibă orgasm

Consider exprimarea putin fortata, triviala, indecenta, vulgara, dar mesajul care se vrea a fi transmis este in mare masura adevarat ! Intr-adevar, nu agreez ( nu stiu ) sa joc contra "materialelor", dar ii apreciez in mod deosebit pe cei care le poseda si stiu sa joace cu ele !

Consider exprimarea putin fortata, triviala, indecenta, vulgara, dar mesajul care se vrea a fi transmis este in mare masura adevarat ! Intr-adevar, nu agreez ( nu stiu ) sa joc contra "materialelor", dar ii apreciez in mod deosebit pe cei care le poseda si stiu sa joace cu ele !

Nu pune la suflet Eusebiu, stii ca intotdeauna Gabriel are niste exprimari mai "plastice".
Fara ierbari frumusetea jocului ar pali!!

Nu pune la suflet Eusebiu, stii ca intotdeauna Gabriel are niste exprimari mai "plastice".
Fara ierbari frumusetea jocului ar pali!!

Nu pun la suflet, tocmai pentru ca il stiu pe Gabi un prieten deosebit chiar daca e un tip boem, cu o fire de poet ( abstract ), vorba lui Arghezi in "Testament" : " Din bube, mucegaiuri si noroi, iscat-am frumuseti si preturi noi " !

se retrage Mahu Bogdan din Pascani de la amatori,succes tuturor

Din pacate ma retrag si eu Mocanu Ionut,nu pot ajunge dimineata....scuze !

Doar 3 pinguini, momentan, toti trei la Amatori: Marian Bogdan si Bivolaru Marius din Ploiești, Visan Bogdan, Targoviște

începem acus antrenamentul
1e0a4ed77b5a3f8d64f54952edd26fc7.jpg

Back
Sus