AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Brumărel", Comănești - 15.10.2016

6f6f341c6a6212c10e6376cf3f2fa845.jpg

O adresa mai exacta a acestei "minunate Sali Polivalente",(strada, numar,etc pt.Gps) ca sa nu ne ratacim, noi, cei straini, veniti din indepartatele zari?

Este postata adresa pe forum.întrebați de stadion Comanești

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Turneu A "Cupa Brumărel".....

- ultima înscriere/retragere Vineri 14 Octombrie 2016, ora 21,00;
- orice înscriere/retragere ulterioară nu va fi luată în considerare;
- absenții vor fi trecuți în clasament cu N. ....

Acum sa vedem câți "raniți" apar :)))

O adresa mai exacta a acestei "minunate Sali Polivalente",(strada, numar,etc pt.Gps) ca sa nu ne ratacim, noi, cei straini, veniti din indepartatele zari?

Marian,
La Bacău se mai descurca omul, oras mai mic, dar in Comănești mai greu...Ca sa nu mai vorbim de Municipiul Moinesti !!

Marian,
La Bacău se mai descurca omul, oras mai mic, dar in Comănești mai greu...Ca sa nu mai vorbim de Municipiul Moinesti !!

Da, intr-adevar e mult mai usor la Bacău decat la Comănești...pentru mine..dar mai sunt foarte multi inscrisi din toate colturile tarii care, poate nu se descurca la fel de bine. De gasit, gasim noi dar e mult mai simplu sa bagi gps-ul si sa ajungi "teava". Ce sa-i faci daca v-ati dotat cu cea mai tare sala din tara si e nou-nouta si, pe deasupra (pe acoperis) mai are si iarba, tine cu voi, ierbarii . Tie-ti convine !

Ultima editare:
La ora 21 gata cu înscrieri gata cu retrageri.la 21 08 Măricel se retrage la somn

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Bună seara Comănești!
Câteva vorbe despre condițiile de joc:
-sala mai frumoasă decât lăsau să vadă cele câteva fotografii făcute de Gaby;
-mi-era frică că cele două rînduri de mese de câte 5 au să fie prea înghesuite și-o să ne dăm cap în cap. Nici vorbă!
-încăpeau lejer 20 de mese în sală în condiții similare cu orice sală polivalentă din țară;
-am jucat câteva meciuri cu iluminatul la 50%; n-a fost nici o problemă;
-cu iluminatul 100% cred că mergem spre 1000-1500 lux pe masă; condiții de campionat mondial;
-pardoseala excepțională; o să fie pregătite și niște prosoape cu apă pentru cazurile unor pantofi de sport mai alunecoși;
-mesele perfecte; patru se inaugurează m?ine direct din țiplă;
-instalația de ventilație setată pe căldură rămâne funcțională peste noapte;
-săritura mingii: ?naltă; parchet elastic; se preconizează un turneu de viteză, zic specialiștii; :)
-vestiare, grupuri sanitare, tribune - țiplă;
-ceaunul cu gulyas - o necunoscută totală; am auzit că m?ine dimineață se aț?ță focul;
-vinul - povestim m?ine (țin la permisul meu);
O noapte liniștită vă dorim! Drive carefully!

Back
Sus