AmaTur: Turneu A Turneu A -Cupa Carrefour-Oradea 30 Mai 2015

Alcoolul,asa i corect gramatical,lasa l ca victoras numa asa joaca bine,e elixirul tineretii pentru el.

- - - Actualizat - - -

Victore numa sa nu incurci etilicu cu metilicu,in rest daca iti da influx de serotonina ii ok

Din Lugoj mai participa Stoica Ioan Florin,Oprea Adrian si Schiopulescu Ion la amatori !
imi cer scuze pentru modificare insa Oprea Adrian este numele corect ! Oprea Daniel nu exista !

- - - Actualizat - - -

Speram sa poata juca la amatori,datorita faptului ca venim de la Lugoj si sa nu stea degeaba pana la ora 14.30 ;)

- - - Actualizat - - -

Schiopulescu Ion, Lugoj - 879 - 18 - O
poate sa joace doar la Open :D

Speram sa poata juca la amatori,datorita faptului ca venim de la Lugoj si sa nu stea degeaba pana la ora 14.30

Datorita numarului mic de inscrisi/ participanti la acest turneu concursul se va organizeaza pe o singura categorie open-amatori impreuna.
Turneul ramane categoria A si va fi punctat ca atare.
Concursul se incepe cu dublu eliminatoriu, de la ora 10-00
Se premiaza Loc 1 cu medalii + diplome si cadourii surpriza oferite de Carrefour

Se continua cu grupe individuale dupa regulamentul Amatur
Se premiaza Loc 1 - 2 - 3 cu Cupe + Medalii + diplome + cadouri surpriza oferite de Carrefour
Loc 4 Medalie + diploma + cadou surpriza oferite de Carrefour
Loc 5 - 8 Medalii si dip[lome

Cei care se inscriu la concursul de individual cu taxa de participare , concursul de dublu este Gratuit

Va asteptam

la Amatori - Arad-

Mirza Sorin

Tisza Iosif

Lacatis Ghita

Dani Leo

si eu cu trupa vrem sa venim la concurs dar daca este la gramada ne mai gandim...:( ,,, desi din cate stiu eu,nu cred ca este posibil ca la categoria A, sa se poata juca la gramada...

pai sunt destui 20 amatori si restul la open... :) si cred ca trebuia sa fie toata lumea de acord sa fie la gramada... nu?..:D

Ultima editare:
Total greșit g?ndirea ta Leo, daca organizatorul nu are suficienți participanți cum sa facă separat? Vino tu cu o propunere si eu te susțin, e aberant ce ceri, gîndește-te puțin, nu fi si tu ca alți c?rcotași , sa vanezi doar cupe si diplome

Veniti cu toata increderea Leo caci medalii se primeste pana la locul 8, si apoi pana la urma venim sa jucam tenis de masă, ne distram, socializam, ne relaxam.

Corect Florine! Daca sunt peste 20 de juc la amatori si se mentine asa, se poate face separat, si iese frumos. Sa speram sa nu mai fie retrageri si atunci nu e nici o problema.
Flowmaster, sa actualizezi lista dupa fiecare jucator care se inscrie/retrage sa vada tot poporul:)

Daca va fi 20 de jucatori la amatori se va tine separat open si amatori, ambele categorii va incepe la ora 10 00

Ultima editare:
Back
Sus