AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Cetății Neamțului", Târgu Neamț - 09.04.2016

Targu Neamț mi-e foarte apropiat de suflet și oricând am ocazia e o încantare să-l vizitez și să-mi revăd prietenii. Felicitări și mulțumiri dlui prof. Pintrijel și echipei sale, felicitări și mulțumiri dliu Cozma Cătălin pentru efortul depus la organizare, precum și la promovarea acestui sport în zona noastră.

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor, felicitări concitadinilor mei ieșeni! Multe mulțumiri partenerilor mei de joc, a fost o reală plăcere și cea mai buna performanță: 4 seturi câștigate la Open, adică 1,(3) victorii :D :D

Bravo...Comănești -incepe sa se vada implicarea profesorulu pentru tenisul de masa din zona,prin talentul sau si prin timpul dedicat elevilor si colegilor de antrenament.BRAVO....

Un turneu excelent.....din toate punctele de vedere, organizatorii foarte implicati, voi reveni cu placere la Tg Neamț

Pt. ÎNCEPĂTORI

Pralea Horia Șerban - Botoșani
Pralea Gianina - Botoșani

Multumesc !

- - - Actualizat - - -

Felicitări organizatorilor pentru inscrierea Tg. Neamț pe harta Amatur și ,ca o recomandare , NU RATAȚI ACEST TURNEU .

Succese !

Mă bucur că am anticipat corect .
Felicitări tuturor celor implicați în apariția acestui turneu și mă refer la "echipa" din Tg.Neamț !

Felicitari Florin Grapina ! Felicitari celor care s-au ocupat de organizare .Aveti toate aprecierile participantilor, asa ca ,asteptam editia 2-a.

Multumim pentru aprecieri, va mai asteptam cu drag !

- - - Actualizat - - -

Multumim, frumos, va mai asteptam !

- - - Actualizat - - -

Multumim, va mai asteptam !

Buna ziua, era frumos sa fi postat video si finala de la incepatori si ei tot Finala au jucat Grapina si Bubulac....

Un turneu foarte reusit, felicitari organizatorilor.Cu siguranta vom reveni cu placere. Echipa din Bacău.

Multumim frumos, va mai asteptam cu drag ! :) !

- - - Actualizat - - -

Multumim pentru aprecieri, va asteptam la cea de a doua editie !

- - - Actualizat - - -

felicit organizatori acestui concurs,gazde foarte primitoare, si la mai multe concursuri organizate,

Multumim, frumos, va asteptam oricand cu drag !

Back
Sus