AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa CFR Simeria", Simeria - 22.04.2017

Salutare tuturor!
?n primul rand felicitări organizatorilor pentru modul în care s-au ocupat de această ediție inaugurală a turneului. Puțin cam răcoare dimineața, dar totul a durat până s-au anunțat grupele inferioare :-)
Felicitări celor care au animat această competiție și câștigătorilor! Un mare BRAVO pentru Fabian și, de ce nu, pentru Gipsy pentru prestația avută!

Trimis de pe al meu D5503 folosind Tapatalk

Domnul profesor Titi ,are stofa de organizator.Elogiile aduse,sunt bine-meritate.Felicitari!

Uf !!! Bine ca s-a terminat... ba nu, ca trebuie sa mai incarcam mesele lui Emi si pe mine ma dor rinichii de nu mai pot. Am avut ambitia prosteasca sa organizez si eu un turneu, sa fiu si eu in rândul lumii, dar mi- a iesit pe nas. Am hotarat de la inceput ca va fi primul si ultimul turneu pe care-l organizez. Am vrut doar sa demonstrez ca se poate si mai bine,dar mi-am dat seama ca e foarte greu si, de aceea, acum apreciez mai mult decat inainte, eforturile si curajul pe care l-au avut toti organizatorii de turnee. Am reusit sa organizez acest turneu datorita sprijinului acordat de primaria orasului Simeria, de clubul sportiv C.F.R.,de profesorul Mircea Bozdog,de inginerul Adi Tascau si cativa oameni care ne-au ajutat la caratul si montatul meselor si a draperiilor de la geamuri. Ii multumesc lui Emi pentru logistica si lui Claudiu pentru implicarea totala si eficienta in organizarea tehnica a desfasurarii turneului.
Multumesc tuturor participantilor pentru ca ne-au onorat cu prezenta, le multumesc pentru comportamentul civilizat pe care l-au avut si pentru sportivitatea cu care si-au aparat sansele ( cu mici exceptii - vezi cazul Mureșan Florin si Tatar Dorel ). Felicitari castigatorilor care au fost de necontestat. Va multumesc tuturor pentru aprecieri si, pe viitor, daca vom mai avea conditii propice,voi incerca sa reeditez turneul.
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee !

Din pacate, inainte de ultimul meci, Mureșan Florin s-a simtit frustrat de faptul ca nu se mai poate califica si nu a mai fost motivat sa joace la castig meciul cu Pop Sabin. Pop Sabin nu are nici o vina. El si-a jucat sansele pina la capat.

Nea Matei ți-am promis că o să iau o cupa la dta!!Ai zis ca joc bine și degeaba!!Sper ca nu te-am dezamăgit!!Te pupa Oraviteni!

Ma dezamageai daca nu luptai sa castigi, dar ai jucat foarte bine,insa, dupa cum stim cu totii, fiecare nas isi are nasul lui. :D

A fost un Concurs frumos, felicitări Organizatorului Matei !!! :clap:,Felicitări tuturor participanților și premianților !!! Ne-am simțit bine împreună....:clap::clap::clap:

Felicitari Pedro pentru locul 2! Este fff bine! Intr-o companie de jucatori foarte buni ai tinut steagul foarte sus. Pe Roman Bogdan este foarte greu sa-l invingi chiar daca esti 100% sanatos. Felicitari deasemenea si celorlalti prieteni de la Oravita care s-au clasat excelent!

Felicitari Simeria. Felicitari mateidumitru, Kralizec & the team. Desi ati spus ca va opriti la unul, ganditi-va totusi sa-i mai faceti niste frati.:clap:

PS - Nu ma asteptam la Sabin sa faca asa ceva. La sala avem o intelegere. De fiecare data cand il las sa ma bata el imi da 1000 de euro. De obicei ma bate fara sa-l las, dar eu ii zic ca l-am lasat si el marcheaza mia. Nu credeam sa faca asa ceva si in alte locuri. E dependent....... de tenis.
PS 2 - Dl. daviris este rugat sa ne lase fetele in pace.
PS 3 - La multi ani, Gheorghe si celor cu nume derivate! (Gheorghe)'.

Sa fiti iubiti.

Felicitări pentru reusita turneului,'nea Titi!Se pare ca ti-ai gasit o noua (si potrivita) vocatie.
Felicitări lui Dan pentru victorie si saltul spectaculos realizat intr-un timp asa de scurt.

Mulțumesc Csaby dar ți-am simțit lipsa, si ți-e si lui Iuliu si...multor altora. !

Buna ziua,
un mic comentariu. Sala in care s-a jucat, e o sala de sport normala, ca si restul in care jucam, DAR, suprafata de joc a fost ok, adica era curat in sala, mesele au fost sterse, fara praf, iar lumina, -la ferestre au fost puse draperii, mai mult, organizatorul a "plantat" la fiecare masa o sursa aditionala de lumina. Jos palaria, numai la concursurile lui Emi TT am mai vazut o asa atentie la detaliile "de joc". Asadar, daca se doreste, se poate!
Multumesc

Chiar daca nu am fost intr-o forma prea buna tin sa il felicit pe nea Titi pentru organizare, s-a vazut ca si-a dat ineteresul pentru a iesi totul cat mai bine si nu in ultimul rand pe omul de la butoane pe Claudiu care de alfel ne-a obisnuit cu acuratetea cu care se ocupa de detaliile tehnice. Felicitari d-lui Barbulescu care ridica la rang de arta folosirea materialului, a baietilor din Timișoara care au avut o prestatie buna si a bunului meu prieten Jeler Nicolae care m-a bucurat sa il vad in turul 2 eiminator.

Va multumesc pentru acest turneu!

Am gasit la sala un tricou bleumarin inscriptionat ,,RACHITELE 2011 "
Sunati la 0745202164

Simeria - 2017.04.22
IDNume si prenumeDataPenalizare
645Androne Daniel - Petrila2017.04.25
R2.png
- R2
644Lazar Daniel - Simeria2017.04.25
N.png
- N
643Pasare Mihnea - Hunedoara2017.04.25