Domnu ai glume in programSucces participanților și organizatorilor !
Berea la ora 24.00........ sau 00.00 ....
Lasa ca vine vericu cu zaibaruDane...e ora tarzie pentru bere,nu?![]()
Sa-l vedem...dar nu la ora aia,corect?Lasa ca vine vericu cu zaibaru![]()
Bine ca nu e vericul cu zaibarul :clap:se retrage Ciuca Dan - Pitești de la Open
Pe la 12 schimbam chestia ai cu AM si PMSa-l vedem...dar nu la ora aia,corect?![]()
Daca ai fi citit mai cu atentie,ai fi vazut ca nu era vorba de 12...ci la 24...adica 00.00..taman cu 12 ore mai tarziu....sau mai devreme,depinde la ce te raportezi,Dane,si chestia aia devine din PM in AM,in cazul asta,nu?Pe la 12 schimbam chestia ai cu AM si PM![]()
Stiu ,:lolno:le-am inversat eu in gluma,ca oricum beau bere la ora astaDaca ai fi citit mai cu atentie,ai fi vazut ca nu era vorba de 12...ci la 24...adica 00.00..taman cu 12 ore mai tarziu....sau mai devreme,depinde la ce te raportezi,Dane,si chestia aia devine din PM in AM,in cazul asta,nu?
sigur ca eu stiu asta,dar trebuia precizat....pentru orice eventualitate de a nu se interpreta,doar e la moda,nu?:clap:Stiu ,:lolno:le-am inversat eu in gluma,ca oricum beau bere la ora asta
Ok...dar e valabila si reciproca ,Dane...:thumbup:Stiu ,:lolno:le-am inversat eu in gluma,ca oricum beau bere la ora asta
- - - Actualizat - - -
Apropo mai baga si tu un like ca mai imi trebuie doi biscuiti sa fac si eu o capsuna,cum le zice prietenu Gelu la patratelele alea colorate:lolno:
Ti-am dat like sa nu poti ducesigur ca eu stiu asta,dar trebuia precizat....pentru orice eventualitate de a nu se interpreta,doar e la moda,nu?:clap:
- - - Actualizat - - -
Ok...dar e valabila si reciproca ,Dane...:thumbup:
Dar ai fost pe faza....nu gluma:clap:
Vad...dar nici tu nu prea mai poti duce...nu?:thumbup:Ti-am dat like sa nu poti duce![]()
Eu duc fara numar ca la BucaleVad...ca nici tu nu prea mai poti duce...nu?:thumbup:
Ai grija...ca e unii care nu vad cu ochi buni Bucalele,prietenii stie de ce..:shh:Eu duc fara numar ca la Bucale![]()
Vericule promit ca intru cel putin in semifinaleGata am facut bagajul pt maine si primu lucru am bagat Zaibarul,maine ajung la 9 dar te las sa iesi din prima grupa si dupaia zaibarul,dar sa-i dai si lu VICTORACHE ca poate ne intalnim la open si il ameteste zaibarasul,pacat ca e doar o sticla de 2L
E musai ,atunci sa te bagi la somn...Dane,vericu Bogdan deja e pregatit de drum cu zaibaru-n traista,baga-te si tu la la odihna,semifinalele bat la usa....si se apropie de 24...nu de 12:wave:Vericule promit ca intru cel putin in semifinale![]()