AmaTur: Turneu A Turneu A - Cupa ,,Chindia" editia a III-a; Târgoviște 02.03.2013

• Thread starter Thread starter Adrian Lazaroiu
  • Start date Start date
Pe la 12 schimbam chestia ai cu AM si PM;)
Daca ai fi citit mai cu atentie,ai fi vazut ca nu era vorba de 12...ci la 24...adica 00.00..taman cu 12 ore mai tarziu....sau mai devreme,depinde la ce te raportezi,Dane,si chestia aia devine din PM in AM,in cazul asta,nu?

Daca ai fi citit mai cu atentie,ai fi vazut ca nu era vorba de 12...ci la 24...adica 00.00..taman cu 12 ore mai tarziu....sau mai devreme,depinde la ce te raportezi,Dane,si chestia aia devine din PM in AM,in cazul asta,nu?
Stiu ,:lolno:le-am inversat eu in gluma,ca oricum beau bere la ora asta
- - - Actualizat - - -
Apropo mai baga si tu un like ca mai imi trebuie doi biscuiti sa fac si eu o capsuna,cum le zice prietenu Gelu la patratelele alea colorate:lolno:

sigur ca eu stiu asta,dar trebuia precizat....pentru orice eventualitate de a nu se interpreta,doar e la moda,nu?:clap:
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Apropo mai baga si tu un like ca mai imi trebuie doi biscuiti sa fac si eu o capsuna,cum le zice prietenu Gelu la patratelele alea colorate:lolno:
Ok...dar e valabila si reciproca ,Dane...:thumbup:
Dar ai fost pe faza....nu gluma:clap:

Last edited:
sigur ca eu stiu asta,dar trebuia precizat....pentru orice eventualitate de a nu se interpreta,doar e la moda,nu?:clap:
- - - Actualizat - - -
Ok...dar e valabila si reciproca ,Dane...:thumbup:
Dar ai fost pe faza....nu gluma:clap:
Ti-am dat like sa nu poti duce:D

Gata am facut bagajul pt maine si primu lucru am bagat Zaibarul,maine ajung la 9 dar te las sa iesi din prima grupa si dupaia zaibarul,dar sa-i dai si lu VICTORACHE ca poate ne intalnim la open si il ameteste zaibarasul,pacat ca e doar o sticla de 2L

Asa e Bogdane....ia cu tine o pipeta...poate asa faci sa sa impaci pe toata lumea,ok?:thumbup:

Gata am facut bagajul pt maine si primu lucru am bagat Zaibarul,maine ajung la 9 dar te las sa iesi din prima grupa si dupaia zaibarul,dar sa-i dai si lu VICTORACHE ca poate ne intalnim la open si il ameteste zaibarasul,pacat ca e doar o sticla de 2L
Vericule promit ca intru cel putin in semifinale;)

Vericule promit ca intru cel putin in semifinale;)
E musai ,atunci sa te bagi la somn...Dane,vericu Bogdan deja e pregatit de drum cu zaibaru-n traista,baga-te si tu la la odihna,semifinalele bat la usa....si se apropie de 24...nu de 12:wave:

Back