AmaTur: Turneu A Turneu A - Cupa ,,Chindia" editia a III-a; Târgoviște 02.03.2013

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
La multi ani sanatate si implnirea tuturor dorintelor si sa iti tina DZEU obiceiul asta cu turnee mari si frumoase la TARGOVISTE dl.Adi Lazarouiu

Un mega turneu organizat si gestionat foarte bine de catre organizatori!Adi Lazaroiu,CHAPEAU!Un frumos "cadou" cu ocazia aniversarii celor"25"de ani(prietenii stiu de ce!).
Super locatie,conditii de joc ireprosabile(mese,lumina,suprafata de joc),participare foarte selecta si numeroasa,un turneu de copii valoros(cu premii surpriza).Am remarcat, printre altele:
-sistemul de desfasurare la amatori(cu 3 calificati in gr de 6 si 4 in gr de 7) care a creat oarecare "panica" printre competitori,dand insa nastere la multe partide "pe muchie",disputate, eliminand din start orice "manareala".
-participarea(numeroasa) in premiera la un turneu de "A" a "trupei" din Fagaras.Bravo baieti,un semn bun pentru viitor!
-saltul valoric a celui mai iubit si simpatizat jucator din circuit,Cristian Bogdan,un frumos exemplu de talent "amestecat" cu munca si multa ambitie,de la care TOTI avem de invatat!!
-strategia victorioasa a lui Viorel Sterea in fata unui Lulu Roman mai dominat ca oricand intr-o finala!
-parcursul de exceptie a lui Oviviu Pitac la amatori,foarte aproape de o performanta pe masura valorii si experientei celor 63 de ani!!!Felicitari Ovidiu!
-pasiunea pentru tenisul de masa a celui mai "nebun" dintre amaturisti,Beltechi D-tru(Emi pentru noi toti),care a facut 2000 de km(cu un menisc rupt la ski de 3 saptamani) pentru a onora o promisiune facuta prietenilor!!!CHAPEAU!
Felicitari tuturor,invingatori si invinsi,felicitari organizatorilor si colaboratorilor pentru reusita acestui turneu.La revedere,Targoviște!

Ultima editare:
Domnului Adi Lazaroiu, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, ii uram:
Multi ani sanatosi, voiosi, norocosi, fericiti !
Fie ca tenisul de masa sa-i ramana intotdeauna la fel de iubit, fidel si ... pasional !

LA MULTI (B)ANI CU SANATATE, MULT NOROC SI SPOR IN TOATE !

Cu stima si respect,

LA MUNTI ANI !
Felicitari pentru organizare. Cu toate ca a fost o participare foarte numeroasa, totul a iesit foarte bine.
Multumim, si la cat mai multe turnee de acest fel, FELICITARI !

La multi ani Adriane, felicitari atat pentru aniversare cat si pt. turneul organizat foarte bine. Sa ne vedem sanatosi si cu alte ocazii!

Sa imbatrinesti sanatos:crazy:asta pentru ca nu ai zis nimic si nici nu ai dat de baut:D
- - - Actualizat - - -
Glumeam si eu ,iti doresc sanatate maxima si sa organizezi cit mai multe turnee,pentru ca este o placere sa participi la cele organizate la
Tirgoviste;)

Sa imbatrinesti sanatos:crazy:asta pentru ca nu ai zis nimic si nici nu ai dat de baut:D
- - - Actualizat - - -
Glumeam si eu ,iti doresc sanatate maxima si sa organizezi cit mai multe turnee,pentru ca este o placere sa participi la cele organizate la
Tirgoviste;)
Vericule.....ti s-a tras de la zaibarel de nu ai prins macar semifinala?:wave:

Nu de la zaibar,de la nepotu lu Piedone,ma speriat ca era mai mare decit masa,:)l-am luat in gluma si am furato eu 3-2.

Domnule Bodeanu , Mihaila Nicolae are o victorie in superioare in fata lui Fodoran Cosmin,iar in clasament apare cu 0 victorii.

Mihaila Nicolae a avut o victorie in grupe, dar s-a clasat pe locul 4 (locurile 2,3 si 4 au avut cate o victorie). Voi modifica clasamentul si te voi trece pe locul 25.

La acest concurs VivaSportShop.ro a oferit vouchere de cumparaturi din magazinul nostru, pentru primii patru clasati de la ambele categorii.

Open
Sterea Viorel Mangalia
Roman Iulian Brașov
Dumitra David Targoviște
Constantinescu Marius București

Amatori
Balan Mihai Ploiești
Pitac Ovidiu Brașov
Rada Florin Pitești
Popescu Razvan Tg. Jiu

Valoare premii
Loc 1 - 70 lei
Loc 2 - 50 lei
Loc 3-4 - 30 lei

Pentru folosirea voucherelor intrati pe site-ul VivaSportShop.ro, va alegeti produsele si ne contactati telefonic sau pe adresa de mail, pentru a va trimite coletul ( transportul este gratis ). Pe data de 23.03.2013 magazinul mobil VivaSportShop.ro se va afla la Turneul din Arad. Castigatorii care vor participa la acest concurs isi pot ridica premiul chiar la fata locului.

Va multumim pentru intelegere.
VivaSportShop.ro Magazinul aproape de tine

Back
Sus