AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Cupa Chindia", Târgoviște - 5.03.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
O sa schimbe mult inscrierile turneului final aceasta actualizare cu doua zile inainte de turneu...am o intrebare..daca se stabilesc de joc listele..dupa actualizare daca cineva nu se va mai potrivi categoriei va fi mutat sau nu?

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk
Joi scuze!

...am o intrebare..daca se stabilesc de joi listele..dupa actualizare, daca cineva nu se va mai potrivi categoriei va fi mutat sau nu?

Da!
Imediat dupa postarea clasamentului listele vor fi actualizate, iar eventualele schimbari de categorie vor fi operate automat.
Motiv pentru care, turneul A de sambata 27.02.2016 de la Topoloveni poate fi un bun prilej de a avansa in clasament, si, implicit, de pe lista de asteptare pe lista principala la A+.
Succes!

Adrian, cred ca ti-ar mai trebui inca o Sala a sporturilor, interes mare :).

Da!
Imediat dupa postarea clasamentului listele vor fi actualizate, iar eventualele schimbari de categorie vor fi operate automat.

in cazul in care dupa actualizare se trece de la incepatori la amatori si clasamentul nu e suficient la amatori, automat nu mai participam la turneu?

Bacanu Paulian ...Brașov...avansati sau amatori (unde e loc:))) )

in cazul in care dupa actualizare se trece de la incepatori la amatori si clasamentul nu e suficient la amatori, automat nu mai participam la turneu?

Spunea Florin ca va afisa un clasament provizoriu pentru a sti cu aproximatie cine si cum va avea acces la acest turneu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

adrian, cred ca ti-ar mai trebui inca o sala a sporturilor, interes mare :).
asa este interes mare !! Dar parerea mea ca la turneele a+ categoria incepatori nu ar trebui sa se tina ! Cum vi se pare ca jucatori care merg la cateva turnee din zona lor au media mica si se afla pe locurle 600 -3000 , pot sa participe la un turneu final sau a+ dar openisti cu medii de19-21 etc care nu sunt clasati in primi 70 trebuie sa stea acasa nefiind-ule permis nici la open nici la amatori ! Nici unde !
Si sunt f multi in aceasta situatie de aceea cred ca la astfel de turnee sa fie admisii cati mai multi jucatori dintre openisti si amatorii de valoare !! Iar cat incepatori sa se tinaa la turneele a unde se poate !! Ei trebuie sa munceasca sa ajunga la o medie care sa le permita sa joace la turnee a+ sau finale !! Imi cer scuze in fata celor de la incepatori dar asta cred eu si e o propunere pt anul viitor sau chiar din acest an !! Sa auzim de bine !!

Și eu cred că la un turneu A+ nu are ce căuta secțiunea " începători", mai ales când sunt destul de puține locuri pentru fiecare categorie.

Și eu cred că la un turneu A+ nu are ce căuta secțiunea " începători", mai ales când sunt destul de puține locuri pentru fiecare categorie.
Cum sa nu aiba ce cauta? Tenisul nu este pentru toata lumea? Si pentru cei mai slabi? E ca si cum ati spune ca persoanele cu dizabilitati sa nu participe ca sa aibe loc cei buni cu media mare...e putin cam egoist ce ati spus dvs si dl dan universal! Nu spun asta pt ca ma incadrez momentan la incepatori..dar tenisul este un sport pentru toata lumea nu numai pt vedetele din fruntea clasamentului! Stima( acest comentariu nu a fost facut cu rea intentie)

Back
Sus