AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Cupa Chindia", Târgoviște - 5.03.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Multumiri organizatorilor pentru efortul depus, felicitari celor premiati.

Multumiri organizatorilor pentru efortul depus, felicitari celor premiati.

.....

Felicitari organizatorilor si tuturor castigatorilor de la toate cele 3 categorii !
Felicitari Cucu Cristin ai fost la un pas de medalie la Amatori , la fel si Sencu Victor (Lulu) si Bogdan Visan la Incepatori !
Felicitari Badea Daniel pentru locul 1 castigat la Amatori !
Felicitari Darius Movileanu pentru clasarea in primii 16 de la Open o categorie foarte puternica si foarte grea !

1. Comsa Dan - Sibiu
2. Pribeagu Claudiu - Pitești

Felicitari Dan Comsa, ai meritat sa castigi!

Chapeau, dl. Pribeagu, pentru tot efortul pe care il depui cu "gasca" de copii si jocul dvs. din semifinala!

Edy si Marius, bravo voua, cu mai mult tupeu puteati sa ajungeti voi in finala!

Si, nu in ultimul rand, as dori sa-l felicit pe Alexandru Glavan, un pusti care a crescut enorm in ultimul an, un joc curat, deschis si aproape fara greseala. Dl Manoiu aveti tot respectul pentru munca depusa cu acest copil!

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor, un turneu reusit!!! :)

Vezi atașament 12889Vezi atașament 12890

Felicitari tutuor organizatorilor pentru gestionarea acestui turneu de peste 200 de participanti!
Turneu foarte tare cu jucatori foarte buni!
Felicitari Dan Comsa pentru performanta!Stiam ca intr-o zi ,vine si vremea ta.Ai jucat minunat!Colegii din Sibiu sunt mandrii de tine.
Felicitari tuturor jucatorilor care inteleg ce inseamna Amatur!
O zi minunata sa aveti!

Neagu Mircea - Movileanu Darius (Eliminatorii Open)

Neagu Mircea - Movileanu Darius (Eliminatorii Open)

Ultima editare:
Am ajuns cu bine acasa ...BRAVO Targoviște ...Turneu greu , cu jucatori din toate colturile tarii,fara indoiala unul foarte puternic...Mi-am vazut prieteni si amici din multe zone cu care impartim valori morale si sportive..Tenisistic n-am facut mare lucru dar am vazut meciuri tari , cu multi copiii valorosi ...deci Amatur produce deja valori .Felicitari castigatorilor , dar si invinsilor ...Lasati impartirea turnelor cu incepatori , avansati si open...La fiecare grupa am vazut meciuri tari... Deci nu trageti in pianisti...organizatori...

Apele sau linistit...filmul turneului ramane...amintirile raman si ele ...sperr sa va bucurati la gandul ca ati fost la Targoviște . Va multumesc ca existati si sunteti parte integranta din viata mea ! Va astept la Turneul Campionilor ,in noiembrie ,promitanduva ca veti primi ce meritati ...un MEGATURNEU .Multumesc Giosan ,multumesc Bozga ,multumesc Tatascu !

Back
Sus